Stiže napeti triler redatelja nominiranog za Oscara s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi

Stiže napeti triler redatelja nominiranog za Oscara s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi

Angelinu Jolie već dugo nismo gledali u filmu koji nas je zbilja oduševio pa nas je zato vijest koja se nedavno pojavila posebno razveselila. U kina uskoro stiže novi napeti triler Oni koji mi žele smrt u kojoj igra glavnu ulogu.

Film je nastao po istoimenom romanu Michaela Koryte, a naša su očekivanja još veća s obzirom na to da film režira Taylor Sheridan, filmski kreativac nominiran za Oscara koji potpisuje i filmske hitove kao što je Sicario.

Angelinu Radnja prati dječaka kojem se život potpuno preokrene nakon što postane svjedokom ubojstva. Budući da sad postaje jedna od ključnih osoba u lovu na ubojicu, policija mu izdaje lažni identitet kako bi ga zaštitila. Međutim, ubojice koje je vidio sad proganjaju upravo njega, a jedina osoba koja mu može pomoći u bijegu je vatrogaskinja koja se nosi s vlastitim traumama.

Osim što radnja zvuči napeto, film nas je privukao i glumačkom postavom uz Angeline Jolie. U trileru glume Nicholas Hoult, Jon Bernthal, Aiden Gillen, Tyler Perry, Fin Little i drugi. Oni koji mi žele smrt u kina stiže početkom svibnja!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori