Osam novih filmova na Netflixu koje ne želimo preskočiti ovog travnja

Osam novih filmova na Netflixu koje ne
želimo preskočiti ovog travnja

Things Heard and Seen

Prošlog smo mjeseca nove filmove na streaming gigantu dobivali na kapaljku, a oni koji su izašli nisu zaplijenili previše pažnje publike. Netflix je okrenuo ploču i u travnju najavio brojne nove serije koje zvuče uzbudljivo, a nimalo ne kaska ni na području filmova. Komedije, drame, horori, trileri i dokumentarci – žanrovska svaštarija prevladava ovog mjeseca.

Concrete Cowboy

Idris Elba glavna je zvijezda nove western drame na Netflixu. Film se temelji na romanu Ghetto Cowboy autora Grega Nerija, a prati 15-godišnjaka iz Detroita koji je primoran živjeti s ocem u Philadelphiji. Osim obnove odnosa s ocem, Cole (Caleb McLaughlin) se upoznaje i s pojavom urbanih kauboja koja ga okupira.

Sky High

Miguela Herrana još ćemo neko vrijeme pričekati u novoj sezoni serije La Casa de Papel, ali je zato na streaming servis stigao film Sky High. Radnja prati mladog Angela, mehaničara koji, iznevjeren sustavom, odluči prihvatiti ponudu za sudjelovanje u pljačkama. Netflix je već otkupio prava za snimanje serije na temelju filma.

Thunder Force

Kroz nekoliko dana, točnije 9. travnja, na Netflix stiže superhero film s Melissom McCarthy, Octavijom Spencer i Jasonom Batemanom u glavnim ulogama. Ako ništa drugo, onda barem garantira puku zabavu. Radnja je smještena u svijet koji je pod opsadom zlikovaca, ali Emily Stanton (Spencer) uspjela je osmisliti način da supermoći da običnim ljudima. Međutim, njima slučajno naoruža nekad najbolju prijateljicu Lydiju, moraju zajedno smisliti kako se izvući iz potpuno bizarne situacije.

Two Distant Strangers

Two Distant Strangers film je koji se trenutno natječe za Oscara u svojoj kategoriji. Radnja prati umjetnika Cartera Jamesa koji se uporno želi vratiti kući svom psu, ali u stilu filma Groundhog Day, mora konstantno proživljavati svoj najgori dan u životu. Počinje se streamati na Netflixu 9. travnja.

The Stand In

Ako ste obožavatelji Drew Barrymore, zabilježite 10. travnja. Izlati The Stand In u kojem popularna glumica glumi čak dvije uloge. Radnja prati Candy Black, nekad šarmantnu zvijezdu čija je karijera potpuno skrenula. Kad mora otići na odvikavanje, dosjeti se savršenog plana: umjesto nje može otići njezina zamjenica. Međutim, to je tek prvi switch koji će izvesti.

Diana: The Interview that Shook the World

princeza-Diana

Na putu je novi film o princezi Diani, ali s drugačijom temom u centru. Fokusira se najviše na njezin slavni intervju, jedan od najvećih događaja na televiziji u novijoj povijesti i kako je isti promijenio pogled na Dianu, kraljevsku obitelj i moderno društvo. Izlazi 11. travnja.

Why Did You Kill Me?

Produkcijski div odavno se zapečatio kao vodeći u true crime žanru. Uskoro izlazi jezivi dokumentarac Why Did You Kill Me? koji donosi priču o majci koja nakon smrti svoje kćeri počne koristiti MySpace kako bi istražila ljude koje smatra odgovornima. Njezini pothvati održavaju se na sve uključene u tragediju. True crime dokumentarni film gledamo 14. travnja.

Things Heard and Seen

Krajem mjeseca stiže horor triler Things Heard and Seen u kojima glavne uloge igraju Amanda Seyfried i James Norton, a pridružuje im se i Natalia Dyer (Stranger Things). Osamdesete su godine prošlog stoljeća i bračni par Catherine i George odluče preseliti iz New Yorka u kućicu u manjem mjestu. Dok George podučava umjetnost na malom lokalnom koledžu, Catherine pokušava neobiču kuću pretvoriti u sigurnu oazu za svoju kći Franny. Međutim, sve joj je jasnije da se uz kuću, kao i uz Georga, zapravo vežu brojne tajne. Film izlazi 29. travnja!

Foto: IMDb, Profimedia.hr, Netflix

Učitati još
Zatvori