Uskoro izlazi nova sezona popularne serije ‘The Flight Attendant’

Uskoro izlazi nova sezona popularne serije
‘The Flight Attendant’

nove-sezone-serija-The-Flight-Attendant

Ožujak na streaming servisima bio je uzbudljiv – nastavile su se redate true-crime poslastice, a paralelno su pristigle fiktivne priče koje su nas brzo ‘zakačile’ za ekran. Razlog više za veselje su i vijesti o povratku brojnih omiljenih serija. Osim hitova poput serija Bridgerton i Stranger Things, oduševila nas je vijest o povratku još jedne uzbudljive streaming priče.

Nakon što je prva sezona pokazala jednu sasvim novu glumačku razinu Kaley Cuoco, serija The Flight Attendant priredila nam je svoje drugo poglavlje. Upravo je stigao i trailer koji otkriva da nova sezona dolazi 21. travnja, a što nas sve očekuje otkrijte u nastavku.

The Flight Attendant je pratila stjuardesu Cassandru Bowden i njezine napore u dokazivanju svoje nedužnosti nakon što se jednog jutra probudila s brutalnom ubijenom osobom u svom krevetu. U prvoj smo sezoni gledali Zosiju Mamet, Griffina Matthewsa, Michiela Huismana, Rosie Perez, Michelle Gomez i druge, a radnja se rasplela u neočekivanom smjeru i u svoj kraj umiješala i CIA-u. Iako još nije poznata radnja druge sezone, trailer nam je otkrio pojedine detalje. Započinje s Cassandrinim sudjelovanjem na sastanku ovisnika o alkoholu na kojem govori o tome kako je cijeli život preokrenula.

Prisjetimo se, u prvoj je sezoni upadala u brojne nevolje, a većinom pod utjecajem alkohola. U drugoj sezoni tvrdi da je okrenula novu stranicu i posvetila se boljim odlukama. Paralelno, šturi sinopsis druge sezone kaže da će serija pratiti Cassandru Bowden koja živi trijezno u Los Angelesu i pokušava se priviknuti na novu zadaću u CIA-i. Upravo ju jedna takva misija suočava s ubojstvom kojem svjedoči, a budući da mora istražiti novi jezivi slučaj, odlazi na mjesto koje joj je u posljednjoj sezoni pomoglo. No, hoće li biti moguće ponoviti scenarij?

https://www.youtube.com/watch?v=VFeFlBdItUA&feature=emb_title

U seriju se vraćaju Mamet kao Ani Mouradian, T.R. Knight kao Cassandrin brat Davey Bowden i Perez kao Megan Briscoe. Poznato je i da će se u seriji pojaviti Sharon Stone koja će glumiti Lisu Bowden, Cassienu majku s kojom nema nikakav odnos i koja ne želi biti u kontaktu s kćeri.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori