Napokon je izašao trailer za novu sezonu obožavane serije ‘Peaky Blinders’

Napokon je izašao trailer za novu sezonu obožavane serije ‘Peaky Blinders’

Peaky Blinders jedna je od najutjecajnijih serija u proteklih desetak godina koja je izazvala groznica svjetskih razmjera. Intrigantna BBC-jeva drama smještena u kriminalno podzemlje u Birminghamu 20-tih godina prošlog stoljeća, oduševila je publiku sagom o obitelji Shelby i njezinom ključnom vođi Tommyju Shelbyju.

Nova sezona serije Peaky Blinders

Peaky-Blinders

Glavna glumačka lica profilirala su se u ona omiljena u Hollywoodu, a prije godinu dana iz produkcije Peaky Blindersa dobili smo vijest da će šesta sezona biti ujedno i zadnja. Nakon mjeseci iščekivanja napokon je stigao i službeni trailer što je izazvalo lavinu reakcija oduševljenja među publikom. Cillian Murphy vraća se u titularnoj ulozi Tommyja Shelbyja koji. U svojim se ulogama vraćaju i Tom Hardy, Anya Taylor-Joy, Paul Anderson, Sophie Rundle i drugi. Još uvijek nije poznato kako će se serija nositi sa smrću glumice Helen McCrory (Aunt Polly) koja je preminula u travnju ove godine. Prisjetimo se, u petoj sezoni je Tommy Shelby (Cilian Murphy) postao zastupnik u britanskom parlamentu, a planove mu pokušava pomrsiti Oswald Mosley (Sam Claflin), zastupnik sklon fašizmu. Kada njegovo ubojstvo propadne, Tommy uperi pištolj u vlastitu glavu, što je posljednja scena koju smo vidjeli. 

O šestoj sezoni poznato je da će poznati birminghanski klan i obitelj biti u velikoj opasnosti s ulozima i rizicima većim nego ikad. Uz pregršt unutarnjih, ali i vanjskih razdora i borbi, trailer je dokaz da će nova sezona donijeti neviđenu dozu akcije u povijesnu krimi dramu, a životu omiljenih likova više nisu zagarantirani. Ovoga su puta protagonisti već zakoračili u kaotično razdoblje Drugog svjetskog rata pa su u cijelu priču upleteni i naisti, dok intriga i pucnjave ne manjka. Serija još uvijek nema službeni datum izlaska, ali poznato je da bi ju trebali gledati već u prvoj polovici ove godine.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori