Lily-Rose Depp i The Weeknd u novoj seriji koju jedva čekamo
Lily-Rose Depp i The Weeknd u novoj seriji koju jedva čekamo

Lily-Rose Depp i The Weeknd u novoj
seriji koju jedva čekamo

HBO does it again

I pored 25 Emmy nominacija za svoju seriju Succession, HBO ne planira usporiti s novim, velikim projektima. Sada su izbacili teaser za novu seriju koji je sigurno zaustavio sve The Weeknd fanove u svom koraku. Zašto? Zato što će se po prvi put kralj jeseni naći u ulozi redatelja, i to za novu HBO seriju The Idol

U seriji su umiješani i prsti Reza Fahima i Sam Levinsona, tekstopisca i redatelja serije Euphoria. Da bi Venov dijagram The Weeknd fanova i gledatelja Euforije bio skoro pa dva potpuno preklapajuća kruga, mala je vjerojatnost da će nas serija razočarati. Drugim riječima, očekivanja su velika, a prošla sezona Euforije postavila je standarde vrlo visoko.

Lily-Rose Depp and The Weeknd star in 'The Idol'

Starboy meets It Girl u ‘The Idol’

S prikazom glazbene industrije u pozadini, The Idol se fokusira na vođu modernog kulta koji ulazi u kompliciranu vezu s pop idolom u usponu. Glavni glumci su upravo The Weeknd i Lily-Rose Depp.

Lily-Rose je kći Vanesse Paradis i Johnnyja Deppa, ali prije svega trenutna ‘it’ holivudska djevojka. Svoju glumačku karijeru započela je malom ulogom u filmu Tusk, a zatim je glumila u drami The Dancer,  i nanjnovije u filmu The King. Zahvaljujući njezinoj nevjerojatnoj ljepoti, ali i privlačnoj ličnosti, nije čudo što je još od 2015. godine ambasador brenda Chanel.

Glumicu i model prati njezina misteriozna aura koja ju čini ultimativnom cool girl o kojoj uvijek želimo znati više. Iako se nedavno šuškalo o tajnom romantičnom odnosu između Starboya i glumice, u pitanju su, još jednom, bili samo tračevi.

The sleaziest love story in all of Hollywood” – HBO

Teaser koji je vani već nas drži u nestrpljenju, ali za sada jedino što možemo jest strpljivo čekati nove informacije vezane za seriju. Više informacija saznajte na LINKU.

Foto:Profimedia, IMDB

Učitati još
Zatvori