Jennifer Lopez ispričat će svoju stranu priče u dokumentarnom filmu na Netflixu

Jennifer Lopez ispričat će svoju stranu priče u dokumentarnom filmu na Netflixu

Latino diva Jennifer Lynn Lopez iliti J.Lo, u prvom traileru za svoj nadolazeći Netflix dokumentarni film Halftime priznala je da je imala emocionalne uspone i padove. Dokumentarac će prikazati njezin dugogodišnji tijek karijere, pritiske i izazove te dati intimniji pogled na njezin privatni život.

Nakon što je svijet uzburkao dokumentarni film o životu Georgine Rodriguez, partnerice Cristiana Ronalda, sada nam na male ekrane stiže još jedan hit sličnog formata. Cijeli koncept vrti se oko superzvijezde koja komentira svoju raznoliku karijeru i pritisak koji dolazi uz život pod svjetlima reflektora.

Jenny from the Block

Za Halftime je napokon objavljen i prvi službeni trailer. „Halftime će predstaviti drugi dio Lopezinog života, gdje će ona prikazati svoj razvoj kao Latinoamerikanka, majka i umjetnica, kako preuzima odgovornost i kontrolu nad svojom karijerom te koristi svoj položaj u bolje svrhe“, poručili su iz Tribeca Film Festivala.

Ben Affleck, za kojeg se Jennifer nedavno ponovno zaručila, također je intervjuiran u filmu. On se prisjetio razgovora s Jennifer kad se najviše borila s negativnom medijskom pozornošću, kritikama i predrasudama. Dokumentarni film naglašava i neke od njenih najvećih postignuća i najlegendarnijih nastupa u karijeri.

Od Super Bowla 2020. godine sa Shakirom do kritički hvaljenog filma Prevarantice s Wall Streeta i romantične komedije Marry Me, ali i nježnih obiteljskih trenutaka s njenom djecom, 14-godišnjim blizancima, Maxom i Emme.

Halftime

S obzirom da je J.Lo najuspješnija latino pjevačica u povijesti i megauspješna poduzetnica i glumica, uopće ne sumnjamo kako će Halftime neko vrijeme biti najgledaniji film na popularnoj streaming platformi. Uzbudljiva i iskrena dokumentarna priča premijeru će imati 8. lipnja na Tribeca Film Festivalu, a nakon toga će od 14. lipnja biti dostupan na Netflixu. Trailer pogledajte niže.

Foto: Instagram, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori