Izašao je prvi trailer za ‘Dune’ s Timothéejem Chalametom u glavnoj ulozi i izgleda spektakularno

Izašao je prvi trailer za ‘Dune’ s Timothéejem Chalametom u glavnoj ulozi i izgleda spektakularno

Za početak dana došla je genijalna vijest koja nam je svakako uljepšala ovaj tjedan! Stigao je prvi trailer za toliko iščekivani film ‘Dune’ s Timothéejem Chalametom u glavnoj ulozi. Uz ovakav trailer iščekivanje je svakako doseglo vrhunac jer tri minute filma izgledaju jednostavno spetakularno.

Osim što glumi Chalamet (prema mnogima najpopularnije ime trenutne mlađe glumačke scene), film režira Denis Villeneuve po istoimenom romanu Franka Herberta, jednom od najvažnijih sci-fi klasika uopće. Chalametu se pridružju Zendaya, Jason Momoa, Stellan Skarsgard, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Broling, Dave Bautista i Javier Bardem. Skromno bi bilo reći da je glumačka postava impresivna. Redatelj Villeneuve potpisuje filmove poput ‘Sicario’ Arrival’, Prisoners’, ‘Enemy’ i brojne druge.

Čak i bez Chalameta pa i Villeneuvea, film zvuči obećavajuće i zbog Erica Rotha, scenarista koji je radio na cijelom nizu kultnih filmova poput ‘Forresta Gumpa’ i ‘The Curious Case of Benjamin Button’, ali i ‘A Star is Born.’

‘Dune’ bi trebao biti prvi od dva filma koja će se bazirati na Herbertovom klasiku. Film bi tako trebao pokrivati prvi dio romana. Novi streaming servis HBO Max već radi na prekvelu priče!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori