Izašao je trailer za jezivi drugi dio ‘Unsolved Mysteries’ i jedva čekamo!

Izašao je trailer za jezivi drugi dio ‘Unsolved Mysteries’ i jedva čekamo!

True crime dokumentarni serijal oduševio nas je prije nekoliko mjeseci kad je izašlo prvih šest epizoda na Netflix. Iako formatom nije bila pretjerano inovativna, priče koje je emisija donijela potpuno su nas zaludjele. I baš u vrijeme prije Halloweena stižu nam nove epizode o zločinima koji nikad nisu rješeni.

Drugi dio izlazi 19. listopada i donosi nam pozadinu novih strašnih zločina, a sad je izašao i trailer! Među najiščekivanijim je pričama svakako ona o misterioznoj smrti bivšeg zaposlenika Bijele kuće. Iako je službeno utvrđeno da je počinio samoubojstvo, svi dokazi taj scenarij čine nemogućim. Tu je i nestanak dva dječaka koji su oteti u malom parku u New Yorku o kojima ima bezbroj konfuznih dokaza.

Ponovno nas očekuje jedan ‘paranormalni’ slučaj: epizoda je posvećena potresu i tsunamiju koji su se dogodili 2011. u Japanu, a vjeruje se da duhovi hodaju područjem i traže svoje izgubljene obitelji.

‘Unsolved Mysteries’ izazvala je ‘boom’ na Netflixu, a ponajviše iz razloga što je stvorena s namjerom da publika pomogne policiji. Kreatori serije nadali se da će reboot slijediti praksu originala; čak 260 slučajeva prikazanih u originalnoj emisiji riješeno je zahvaljujući informacijama gledatelja. Prvi je dio na Netflixu također bio uspješan. U prvih nekoliko dana emitiranja tim serije dobio je na stotine informacija gledatelja, a slučaj Alonza Brooksa ponovno je otvoren.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori