Već ovaj vikend počinje skroz besplatno DriveInKino na Kockici

Već ovaj vikend počinje skroz
besplatno DriveInKino na Kockici

U Zagrebu će se tijekom 23. i 24. te 30. i 31. svibnja 2020. godine održati osmo po redu DriveInKino u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije. Važno je napomenuti da je ulaz besplatan, a lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina – parkiralište i poligon Kockica (Cvjetno naselje).

Filmovi koje su nam studenti pripremili obilježili su generacije te ćete iz udobnosti vlastitog automobila moći uživati u dobrim starim klasicima. Kockica će se otvoriti s filmom Briljantin i (ne)zgoda Sandy i Dannyja.

DriveInKino Zagreb vraća nas i hrvatskom klasiku ‘Tko pjeva zlo ne misli.’ Tu je kao i svake godine program za najmlađe, ali i nostalgičare među nama pa je subota 30. svibnja rezervirana za kultni Disneyjev animirani film ‘Dama i Skitnica.’ U subotu 30. svibnja, prikazuje se kultni crtić Dama i Skitnica čija nas ljubavna priča vraća u djetinjstvo, a nove naraštaje uči o pravoj ljubavi.

Izvrstan projekt zaokružit će višestruko nagrađivani film ‘Zelena knjiga: Vodič za život’ koji je dodjeli Oscara 2019. godine proglašen najboljim filmom.

Subotama prije emitiranja filmova održava se Kviz općeg znanja u kojem možete sudjelovati pa i osvojiti nagrade.

„Drago mi je da od 2013. kada je Hrvatska studentska asocijacija organizirala prvo DriveIn kino publika prepoznaje naš rad i svaki put dolazi i odlazi s Kockice s velikim osmjehom na licu. Ove godine zbog situacije smo u malo drugačijem izdanju, ali i dalje smo besplatni te smo pripremili pregršt zabave“ rekla je ovogodišnja voditeljica projekta Ivana Bradić.

Sve detaljne informacije možete pratiti naslužbenom Facebook i Instagram profilu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori