Napokon je izašao novi teaser za četvrtu sezonu serije ‘Stranger Things’

Napokon je izašao novi teaser za četvrtu sezonu serije ‘Stranger Things’

Jedna od najuspješnijih Netflixovih serija ikad, ‘Stranger Things’ još uvijek nije objavila detalje nove, četvrte sezone koji mnogi fanovi iščekuju. Međutim, jučer je konačno izašao novi teaser na službenoj stranici serije koji bi nam mogao nagovijestiti što će se događati u novim epizodama u Hawkinsu na Netflixu.

Hoće li četvrta sezona serije Stranger Things staviti fokus na Eleven?

Najnoviji teaser izgleda kao flashback u kojem se ponovno vraćamo na jezivog doktora Martina Brennera koji se obraća skupini djece zatočenoj u istoj ustanovi iz koje je pobjegla Eleven. Tako je produkcija dala gledateljima naslutiti da će se radnja ponovno vrtjeti oko Elevenine prošlosti, a moguće je da će se u seriji pojaviti novi likovi s njezinim sposobnostima.

Drugi je to teaser koji je izašao, prvi smo dobili još u veljači 2020. godine, a ubrzo nakon toga snimanje nove sezone zaustavljeno je zbog pandemije koronavirusa. Produkcija je ponovno počela raditi na seriji tek prošlog rujna, a datuma izlaska serije još uvijek nema. Neki nagađaju da bi nova, četvrta sezona serije ‘Stranger Things’ trebala izaći još ove godine.

stranger-things-treca-sezona-imdb-2

Što će se točno događati u novoj sezoni još uvijek ne znamo, ali autori serije dali su nam naslutiti da bi priča mogla većinski biti smještena u Rusiju nakon ogromnog twista u posljednjoj epizodi koju smo gledali još u srpnju 2019, godine.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori