Dolazi li ekipa filma Mamma Mia! na Vis?

Dolazi li ekipa filma Mamma Mia! na Vis?

mamma mia 4

Mamma Mia! na Visu?

Prije skoro deset godine (da! već je toliko vremena prošlo) kino dvorane punio je film ‘Mamma Mia!’. Mjuzikl je to koji je donio priču o mladenki pred udaju koja odluči na vjenčanje pozvati 3 bivša ljubavnika svoje majke kako bi doznala tko joj je zapravo otac. Film prate pjesme i songovi jedne od najpopularnijih grupa 1970.-ih – ABBA-e, a sami naziv filma nosi naslov jednog od njihovih najvećih hitova.

U mjuziklu su briljirali i publiku apsolutno zabavili Amanda Seyfried,  Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin Firth, Colin Davis, Meryl Streep, Julie Walters i Christine Baranski. Originalan film sniman je u Grčkoj, a nedugo nakon što je potvrđeno snimanje nastavka pojavila su se nagađanja da će se nastavak snimati na Visu.

mamma mia 3

mamma mia 1

Meryl Streep po 2. put u Hrvatskoj

Vis bi prema pričama trebao ‘glumiti’ grčki otok na kojem se i odvijala radnja prvog filma.  Svjetske glumačke zvijezde poput Meryl Streep i Piercea Brosnana, odsjedat će na jednom od naših najljepših otoka. Drugi je to službeni posjet Meryl Streep Hrvatskoj, nakon što je 1982. godine snimala Sofijin izbor u dvorcu Reiser u Samoboru.

Dok snimanje ne počne i na kraju film ne dođe u kina, pogledajte istoimenu odličnu predstavu u zagrebačkom kazalištu Komedija.

mamma-mia

mamma mia 2

Foto: Mamma Mia

Učitati još
Zatvori