Upoznajte svoje strip idole

Upoznajte svoje strip idole

17855162_10155367906634614_5753989303991331229_o

Danas u 17 sati otvara se jedan od najvećih i najdugovječnijih umjetničkih festivala u Hrvatskoj i regiji – Crtani Romani Šou. Ove godine je festival veći nego ikada i donosi osim pregršt zanimljivog sadržaja i mogućnost da u živo vidite ne samo originalne uratke, već i da upoznate svoje likovne, crtačke idole koji će crtati za vas u klubu HDLU-a i u Galeriji Bačva.

Dugi popis gostiju – umjetnici Jordi Bernet, Alfonso Font, Francois Boucq, Eduardo Risso, Marco Nizzoli, Marco Soldi, Giovanni Freghieri, Eugenio Sicomoro, Luigi Piccatto, Stevan Subić i Maza – razveselit će sve obožavatelje stripa, a oni najpožrtvovniji imat će priliku putem uzimanja broja (upute potražite na crsfestival.com i Facebook stranici) upoznati umjetnika te dobiti njegov crtež ili potpis tijekom trajanja festivala.

plakat 2

Iako je službeno otvorenje u 17 sati, već od 16 sati bit će otvoren HDLU i sajam stripova. U 19 sati sve posjetitelje očekuje u klubu HDLU-a okrugli stol na temu ’30 godina Dylana Doga u Hrvatskoj’ na kojem će sudjelovati Nizzoli, Soldi, Freghieri, Sicomoro, Piccatto i Ružica Babić, a okrugli stol će moderirati Danijel Deecay Kuzmić.

Veliko finale otvorenja održat će se svakako u 20 sati kada će se svečano otvoriti za posjetitelje svih šest izložbi. Nakon otvorenja posjetitelje se poziva na tulum i after u Beertiji.

plakat 1

Učitati još
Zatvori