Prvi pogled na još jednu hit seriju Stephena Kinga

Prvi pogled na još jednu hit
seriju Stephena Kinga

Serija koju svelikim nestrpljenjem čekamo svakako je Castle Rock i tvorci su na New York Comic Conu predstavili prvi teaser trailer. I on izgleda prilično obećavajuće! Radnja se temelji na pričama Stephena Kinga i donosi priče likova koji žive u fiktivnom gradu Castle Rock. Kako izgleda kada se udruže apsolutni majstor akcije, drame i znanstvene fantastike J.J.Abrams i apsolutni kraj misterija, trilera i horora Stephen King? Vjerujemo da će činjenica o njihovoj najnovijoj suradnji na seriji Castle Rock biti jedna od uzbudljivijih vijesti, posebno kada se radi o spoju ovih zanimljivih, uzbudljivih i napetih žanrova. Svim obožavateljima Kingovih književnih djela poznato je da je Castle Rock jedno od najčešće spominjanih fiktivnih mjesta u kojemu se jako mnogo radnji njegovih romana odvijalo.

Što je Castle Rock?

Mjesto je prvi put spominjano 1979. godine u romanu ‘The Dead Zone’ da bi se ponovno oživilo u romanima ‘Doctor Sleep’ iz 2013. i ‘Revival’ iz 2014. Naziv mjesta uzet je iz kultne knjige Williama Goldinga iz 1954. Gospodar muha gdje je Castle Rock naziv za planinu.

Za sada znamo da u seriji glume Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Jane Levy, Terry O’Quinn, Eric Sharpe, Bill Skarsgård i Sissy Spacek, dok scenaristički tim vodi Stephen King. I ova serija je zapravo nastavak velikog rada kultnog pisca, a što nas sve još čeka možete saznati ovdje.

castle rock cover

Učitati još
Zatvori