Behind the scenes Ljepotice i zvijeri s Emmom Watson

Behind the scenes Ljepotice i
zvijeri s Emmom Watson

Emma Watson stars as Belle and Dan Stevens as the Beast in Disney's BEAUTY AND THE BEAST, a live-action adaptation of the studio's animated classic directed by Bill Condon.

Danas počinje prikazivanje iščekivane Disneyeve bajke Ljepotica i zvijer u hrvatskim kinima. Ova bajka već je osvojila srca gledatelja 1991. godine animiranim filmom, a vjerujemo da će i ovaj igrani film u kojem glavnu ulogu ima Emma Watson ispuniti (i čak nadmašiti) očekivanja gledatelja.

Kako je junakinju bajke Belle odglumila, a i u konačnici doživjela Emma Watson, no i ostali likovi, a i glumci iz filma, možete ekskluzivno vidjeti u videu niže:

Ljepotica i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glume redom Emma Watson kao Belle, Dan Stevens kao Zvijer, Luke Evans kao Gaston, Kevin Kline kao Maurice, Josh Gad kao Le Fou, Ewan McGregor kao Lumiere, Stanley Tucci kao Maestro Cadenza, Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, Nathan Wich kao Chip, Ian McKellan kao Cogsworth te odlična Emma Thompson kao Gđa Potts.

Film dolazi u kina u distribuciji 2i Filma.

beauty-cover

T.R.

Učitati još
Zatvori