Journal Man: Stil Ryana Goslinga jednostavno volimo

Journal Man: Stil Ryana Goslinga
jednostavno volimo

Stil Ryana Goslinga koji uvijek nadahnjuje

Ono što nas zbližava s ljudima je njihova neposrednost, zanimljivost i otvorenost duha koja uvijek nadahnjuje. Većina ljudi s obzirom na te osobine bira svoje prijatelje, ali i suradnike jer uvijek je ugodnije uz one osobe koje emitiraju pozitivnu energiju i koje se ne boje biti odvažne, inovativne i autentične. Kroz svoje uloge, glazbu, intervjue, stav i modni stil hollywoodski glumac i glazbenik zaljubljen u prpošni indie rock, Ryan Gosling šalje upravo takve poruke. Njegova zaigranost, a u isto vrijeme mističnost i tajanstvenost na tako topao način privlači brojne obožavatelje. Stoga ne čudi što Ryana prati epitet dečka iz susjedstva kojega je gotovo nemoguće ne uvrstiti na listu omiljenih zvijezda, ali uz nevin i jednostavan dječački look, Ryan u sebi nosi posebnu dozu odvažnosti i stila sa  stavom koji uvijek intrigira.

Kada je njegov stil u pitanju, Ryan je gotovo uvijek bez greške. Na njemu odjevne kombinacije izgledaju tako dobro, dok u isto vrijeme ostavlja dojam kao da ga uopće nije briga za outfit te da je navukao ono što mu je prvo došlo pod ruku. Upravo ta nonšalantnost i prirodno držanje bez ukočenih i uštogljenih izdanja, čine Goslingov stil toliko inspirativnim. U ovom slučaju, pravilo  “manje je više”, opetovano potvrđuje svoju istinitost.

Sva izdanja Ryana Goslinga – od rockera do hipstera

Ono što je posebno zanimljivo u Ryanovom outfitu jest što jednako dobro i uvjerljivo nosi rockerske, jednostavne kombinacije kojima su baza statement T-shirt majice, tamne traperice i kožne čizme s neizostavnim cool sunčanim naočalama od kojih su mu Persol i RayBan omiljene. Dok s druge strane, potpuno zna iznenaditi u hipsterskim izdanjima koja počivaju na retro estetici, odijelima zanimljivog kroja i boja te košuljama preko kojih nerijetko kombinira prsluke i svaku kombinaciju zaokrene na sebi svojstven način.

Medaljon i vintage ručni sat s metalnim remenom, postali su zaštitni znak ovog stiliziranog muškarca koji zna kako svaki look prilagoditi vlastitom karakteru.

Slojeviti outfit, sportska elegancija i fini, uglađeni look – sve su to modna izdanja Ryana Goslinga u kojima nepogrešivo funkcionira pa je iz njegovog stila moguće puno naučiti. Svoje zanimljive kombinacije uvijek dodatno naglasi upečatljivom obućom. U svakodnevnim kombinacijama za šetnju gradom bira kožne čizme, od onih bajkerskih do chukka izdanja. Posebno je osvježenje, vidjeti ga u modernim, ali profinjenim izdanjima koja naglašava u netipičnim za njega, ali zbog toga toliko efektnim loafericama.

Također, posebno je privlačno njegovo umijeće kombiniranja boja i dezena spajajući ih u efektne cjeline koje je gotovo nemoguće neprimijetiti. Svestranost je adut kojega Gosling besprijekorno izvlači iz rukava.

U nastavku pogledajte sva izdanja kojima je Ryan Gosling osvježio modni svijet Hollywooda.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori