Journal Man: Gordon Ramsay i David Skoko zajedno su kuhali u Istri

Journal Man: Gordon Ramsay i David Skoko
zajedno su kuhali u Istri

Ove nedjelje, 19. rujna, na kanalu National Geographic Hrvatska konačno ćemo moći pogledati epizodu dokumentarne serije “Uncharted” u kojoj slavni britanski chef Gordon Ramsay boravi u Istri.

Gordon Ramsay uživao u Istri

Ramsay je našu zemlju posjetio još prošlog ljeta, kada je spomenuta epizoda snimana, a sudeći po onome što smo vidjeli u objavljenim isječcima, dobro se proveo i usput napravio odličnu reklamu za našu prekrasnu Istru. Tamo ga je ugostio chef David Skoko s kojim je išao na ribarenje, a okušali su se i u kulinarskom dvoboju.

U pauzama od snimanja, Skokin sin Anton Ramsayja je učio hrvatski, a simpatični video naš je poznati chef objavio na društvenim mrežama.

Osim druženja sa Skokom, Ramsey je u Istri tražio tartufe, gledao kako se pravi domaće maslinovo ulje, ali i trčao za kozama i magarcima zbog sira i mlijeka. Okušao se i u ronjenju, bio u restoranu Vodnjaka, na Crvenom otoku i u rovinjskom restoranu Cap Aureo, isprobavao lokalne specijalitete i bio u potrazi za najkvalitetnijim lokalnim sastojcima.

Recept Gordona Ramsayja za savršeni sendvič s tartufima

Sve to moći ćete pogledati ove nedjelje od 21 sat kad će se na našem National Geographic kanalu emitirati spomenuta epizoda “Uncharteda”.

U međuvremenu, donosimo vam video koji je slavni Škot objavio na svom YouTube kanalu, a u kojemu u Istri priprema sendvič s kajganom i tartufima koje je sam ubrao.

Pritom je izjavio da Hrvatska ima neke od najboljih tartufa na svijetu, a oduševljen je bio i s kozjim sirevima. Recept za njegov savršeni sendvič s tartufima pronađite u nastavku.

Foto: National Geographic, Instagram

Učitati još
Zatvori