Journal Man: Upoznajte britanskog blogera i fotografa osebujnog stila

Journal Man: Upoznajte britanskog blogera
i fotografa osebujnog stila

Instagram profil Josepha Galvina je upečatljiva modna foto priča

Instagram krije brojne profile na kojima možemo pronaći inspiraciju za sve što nam je potrebno. No, kada su u pitanju ideje za maštovit, ali skladan modni izričaj, onda ne možemo pogriješiti prelistavajući Instagram feed. Pravi je užitak otkrivati profile koji su prava mala digitalna izdanja modnih foto i video priča. Upravo nas jedna takva priča vodi u Veliku Britaniju, odnosno Englesku. Riječ je o profilu Josepha Galvina, osebujnog kreativca čiji Instagram profil uistinu ne može ostati nezapažen.  Prepun zagasitih i toplih boja, odaje dojama nenametljivog, ali dubokog i autentičnog estete.

Kombinacija stilova

Joseph na efektan način kombinira interijere i eksterijere sa svojim modnim kombinacijama. Njegova je estetika autentičan spoj modernog umjetnika upečatljivog karaktera pa su fotografije koje objavljuje upravo takve. On se ne boji kombinirati eleganciju i casual stil sa sportskim detaljima pa u toj modnoj eklektici, svi koji bi voljeli napraviti pomak od uobičajenog stila koji najčešće viđamo na ulicama, ovdje mogu pronaći barem djelić inspiracije.

U Josephovim kombinacijama pronaći ćete trendi komade koji su posljednji primjerci novih kolekcija modnih brendova, no u isto vrijeme te komade s takvom lakoćom kombinira sa starom  odjećom dovoljno osvježenom da ne izgleda dosadno.

@joegalvin

Fotograf modnih i lifestyle blogerica

Razlog zbog kojega iz dana u dan raste broj pratitelja na Josephovom profilu je i njegovo nepogrešivo oko za detalje koje pretače u fotografije. To je posebno jasno izraženo na njegovom profilu gdje objavljuje fotografije poznatih blogerica s kojima surađuje. Također, gotovo sve fotografije Olivije Purvis na njezinom profilu koji broji oko 110 000 pratitelja su Josephovo djelo. Olivija je Josephova djevojka i očito vrlo inspirativna muza za njegovo umjetničko stvaranje.

Joseph će za sebe reći da je fotograf koji se specijalizirao uglavnom za modne, lifestyle i street style snimke. Radeći  s blogerima, surađivao je i radio na projektima kao što su Topshop, Beyond Retro, Anthropologie, Boden, Calvin Klein, Nina Ricci, Selfridges, Swarowski, Westfield i Barbour.

Također, na njegovoj web stranici možete pronaći i Josephov blog, promo radove za brojen brendove te  fotografije vjenčanja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori