Journal Man: Kako na jednostavan i praktičan način njegovati čak i najzahtjevniju odjeću?

Journal Man: Kako na jednostavan i praktičan način njegovati čak i najzahtjevniju odjeću?

Pranje i održavanje odjeće čistom, svježom i savršeno njegovanom, ponekad je velik zalogaj, naročito u vremenskom smislu, jer vrijeme je element koji nam posljednjih godina u užurbanoj radnoj svakodnevici postaje istinski luksuz.

Kako uz brojne obaveze redovito brinuti i o odjeći? Može li se izbjeći ona tipična zamka košare za veš koja od količine prljave odjeće doslovno puca po šavovima, dok je stalak za sušenje istovremeno pretrpan odjećom koja se sporo suši i definitivno ne pomaže u održavanju ritma pranja i sušenja odjeće koji bi nam olakšao svakodnevni život?

Na ove izazove svakodnevice, za sve muškarce; kako one kojima je pranje odjeće mrsko, tako i za one koji u ovom ritualu zapravo uživaju, odlučila je odgovoriti moderna tehnologija. Na tržištu se tako posljednjih godina pojavljuju inovativna rješenja i inteligentni uređaji koji gotovo da i razmišljaju umjesto nas. Znatno nam štede na vremenu, ali i trudu koji bismo inače uložili u obavljanje određenog kućanskog zadatka, a u ovom slučaju pranja i sušenja odjeće. Što kada biste doista mogli brzo i praktično oprati i osušiti odjeću, a ovaj kućanski zadatak pretvoriti iz mrskog zadatka u pravu zanimaciju?

Svojim vrhunskim uređajima za održavanje odjeće, Electrolux je tako pridružio i najnoviju generaciju sušilica za odjeću. Model sušilice s toplinskom pumpom PerfectCare 900 sada vam omogućuje jedinstveno sušenje svih tkanina i svih odjevnih komada, bez iznimke, bilo da se radi o sportskoj odjeći u kojoj se rekreirate, poslovnoj odjeći (finim hlačama, košuljama…) u kojima odlazite na sastanke ili o ležernoj svakodnevnoj odjeći poput jeansa u kojoj provodite slobodno vrijeme i druženja s prijateljima.

Savršeno očuvane tkanine vaše omiljene odjeće

Kako biste na jednak način osušili i zaštitili svoje omiljene komade, brine se 3DSense tehnologija, koja dubinski skenira tkanine i automatski prilagođava postavke za super rezultate. Čak će i vaše pernate jakne, čije vrijeme upravo dolazi kako nam se bliži zima, biti propisno zaštićene, i to do 30% bolje od sušenja na zraku. U ovu sušilicu tako možete staviti i sve one komade koje inače zbog straha od uništavanja možda ni ne biste.

Koristite sušilicu pomoću svog pametnog telefona

Pomoću aplikacije MyElectrolux možete daljinski upravljati uređajima za pranje i sušenje odjeće s pametnog telefona. Ukoliko su vam potrebni savjeti stručnjaka o najboljem načinu njege vaše odjeće, upotrijebite značajku Care Advisor. A za stvari koje često nosite, s funkcijom MyFavourites određene postavke možete spremiti.

Ravnomjerno sušenje odjeće i ušteda vremena i energije

Sustav CyclonCare brine se za ravnomjerno i nježno sušenje odjeće zrakom, čime vaši omiljeni komadi zadržavaju svoj oblik, kvalitetu i izgled, a tu je i sustav GentleCare koji suši odjeću na gotovo dvostruko nižoj temperaturi od konvencionalnih sušilica, stoga se vaša odjeća nikad ne izlaže nepotrebnoj toplini.

Programi za posteljinu “Bed Linen XL” i miješana odjeća “Mixed XL” omogućuju učinkovito sušenje u samo jednom ciklusu, što pruža uštedu vremena i energije i predstavlja praktično rješenje prilagođeno za svakodnevno korištenje.

Osim što ćete uz PerfectCare sušilice i perilice-sušilice odjeće imati profesionalnu njegu odjeće u vlastitom domu, kupnjom odabranih modela u periodu od 21.10.2019. do 31.01.2020. preuzmite HERVIS poklon bon u vrijednosti 400,00 ili 800,00 kn. Više o promociji pogledajte na electrolux.hr.

Foto: Electrolux

Učitati još
Zatvori