Bliži se Wine Garden u Botaničkoj bašti – donosimo sve detalje
Bliži se Wine Garden u Botaničkoj bašti – donosimo sve detalje

Bliži se Wine Garden u Botaničkoj bašti
– donosimo sve detalje

Savršena letnja Journal jednačina glasi – vino + Botaniška bašta = jedna od najpopularnijih manifestacija prestonice Wine Garden. Sada več tradicionalno, šestu godinu zaredom, Botaniška bašta Jevremovac će tokom prvog vikenda juna postati vinska bašta. A to znači samo jedno – upisujemo u kalendar 1. i 2. jun i odlažemo sve obaveze tog vikenda, jer ova najlepša vinska manifestacija u Beogradu se ne propušta. Razlog – vina iz Srbije i regiona, džez, evergreen, swing i rockabilly.

 

Partners in crime wine

Jedna od najpopularnijih manifestacija prestonice Wine Garden već nakon prvog izdanja prevazišla je titulu vinske manifestacije i postala mnogo više od toga. Danas je sinonim za događaj koji, osim ljubitelje vina, okuplja i ljubitelje prirode, dobre muzike, druženja i odlične hrane. Iz godine u godinu vinska ponuda je sve bogatija. Ove godine posetioci će imati prilike da isprobaju vina iz čak 80 vinarija iz Srbije, regiona, ali i sveta. Degustacije su neograničene i besplatne uz ulaznicu, a za bolji užitak svaki posetilac će na ulazu dobiti vinsku čašu.

Osim vina posetioce, kao i svake godine, očekuje i bogat izbor sireva i hrane. Sve će biti začinjeno i raznovrsnim muzičkim i zabavnim programom na čak pet punktova širom Botaničke bašte. Sviraće se džez, evergreen, strana pop i filmska muzika, najlepša dela klasične muzike, a igraće se swing i rockabilly. Na zelenim površinama biće postavljeni lejzi begovi i prostirke za sedenje, te će svako moći da nađe kutak za uživanje.

 

First thing first…

Iako se Botanička bašta prostire na preko pet hektara površine, zbog ugođaja i komfora, broj posetilaca će biti ograničen. I zato je naš savet da na vreme obezbedite svoju ulaznicu. Jer, UniCredit Bank Wine Garden, je jedina vinska manifestacija u regionu gde se iz godine u godinu traži karta više! Kapije će za posetioce biti otvorene 1. i 2. juna od 14 do 21 čas, a ograničeni broj ulaznica se u pretprodaji može kupiti preko tickets.rs po ceni od 2.000 dinara po danu. Svaki posetilac na ulazu dobija vinsku čašu. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Organizatori manifestacije su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event, a podršku je i ove godine dala Turistička organizacija Beograda, koja je UniCredit Bank Wine Garden uvrstila među najznačajnije manifestacije u gradu. Iako se Botanička bašta prostire na preko pet hektara površine, broj posetilaca je ograničen i zato na vreme obezbedite svoju ulaznicu. UniCredit Bank Wine Garden je jedina vinska manifestacija u regionu za koju se traži karta više! Više informacija na www.winegarden.rs i na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Foto: Ivana Čutura, Instagram winegardenbelgrade

Učitati još
Zatvori