Znamo kada u domaće bioskope stiže film o Amy Winehouse – evo gde već danas možete da nabavite karte
Znamo kada u domaće bioskope stiže film o Amy Winehouse – evo gde već danas možete da nabavite karte

Znamo kada u domaće bioskope stiže film o Amy Winehouse – evo gde već danas možete da nabavite karte

Nakon što su se tokom prošle godine pojavile prve fotografije sa snimanja biografskog filma o životu Amy Winehouse pod nazivom Back to Black, imali smo veoma malo informacija. Snimanje filma bilo je u početnom stadijumu, a jedino što smo sa sigurnošću mogli da kažemo jeste da ulogu britanske pevačice tumači Marisa Abela, a ulogu njenog oca glumac Eddie Marsan.

Ipak, vremenom smo saznali da će kroz njega biti prikazana izvanredna priča o popularnoj pevačici iz nešto drugačijeg ugla. Inspirisan tekstovima koje je pisala, film je premijerno prikazan u britanskim bioskopima 12. aprila. Međutim, sada konačno znamo kada će u domaćim bioskopima biti održana svečana premijera koju će obeležiti sjajna atmosfera.

back to black
profimedia
back to black
profimedia

Save the date @ Cineplexx BIG Beograd

Svečana premijera filma Back to Black će se održati 7. maja u 20.30 časova u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Karte su u prodaji od danas te je potrebno da na vreme obezbedite mesta i doživite na velikom platnu film koji je opisan kao izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena.

Povodom pristizanja ovog filma u domaće bioskope, na veče premijere biće organizovan i poseban koncert dobrodošlice uz Amy’s Houseband koji će vas podsetiti na neke od najvećih hitova legendardne pevačice. Koncert počinje u 19 časova i održaće se u atrijumu shopping centra Big Fashion Beograd. Ipak, već od 9. maja, film stiže na redovne repertoare svih bioskopa.

You go back to her, and I go – Back to Black

Simboličnog naziva Back To Black koji referiše na istoimenu pesmu, film je delo rediteljke Sam Taylor-Johnson. Ona je najpoznatija po radu na filmovima Nowhere Boy i Fifty Shades of Grey. Ipak, ovaj film prikazuje uspešnu karijeru britanske pevačice, ali i delove iz njenog privatnog života. Takođe, kroz njega je prikazano i kako je Amy Winehouse od potpuno nepoznate džez pevačice postala jedna od najnagrađivanijih umetnica na muzičkoj sceni.

Foto: Profimedia / Youtube @studiocanaluk / Instagram @backtoblackfilm

Učitati još
Zatvori