IQOS & Friends zajednica poručuje: Svet bez duvanskog dima je moguć
IQOS & Friends zajednica poručuje: Svet bez duvanskog dima je moguć

IQOS & Friends zajednica poručuje:
Svet bez duvanskog dima je moguć

Sezona praznika uvek je dobar povod za okupljanje sa dragim ljudima i prijateljima koji unose radosti u naš život. Zato je IQOS okupio svoju IQOS & Friends zajednicu – kako bi proslavili godinu prijateljstva i zajedno obeležili početak nove.

Prvo se desio Casting Call – projekat osmišljen kako bi se okupila lica koja će predstavljati ovaj brend na internacionalnom nivou. A onda su iz IQOS-a uvideli da njihove potrošače spaja nešto više od pukog korišćenja istog proizvoda – oni dele istu viziju, zajednička iskustva koja ih spajaju.

Iz kompanije su to umeli da prepoznaju, i zato su želeli da ojačaju vezu među svojim potrošačima i pruže im priliku da se bolje upoznaju. Tako je nastala IQOS & Friends zajednica.

U duhu prazničnih darivanja, IQOS je svojoj vernoj zajednici poklonio druženje sa Milanom Marićem. Tako su prijatelji brenda imali prilike da od našeg proslavljenog glumca dobiju dragocene savete, zajedno snimajući novogodišnje videe, kroz koje su podelili svoje želje za narednu godinu.

A koje su želje IQOS & Friends zajednice? Oni bi svima poželeli više uživanja, smeha i bliskosti sa ljudima koji vas okružuju. Baš kao što ovaj brend zbližava i unosi bolja iskustva u njihove živote.

U novoj godini, IQOS & Friends se nadaju svetu bez dima, bez pepela i bez neprijatnih mirisa cigareta. Njihov je cilj da u 2023. skrenu pažnju svim punoletnim pušačima da je izlazak bez duvanskog dima moguć. Čak i istrajnim pušačima, koji se ne žele odreći cigareta, oni nastoje da pokažu da alternativa postoji.

Ne postoji bolji trenutak za donošenje zdravih odluka od 1. januara i novog, svežeg početka godine. Bolji svet za sebe, ali i ljude oko nas, možete stvoriti upravo odricanjem cigareta i duvanskog dima.

 

IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne pušače.

Učitati još
Zatvori