Beauty trick: Kako postići neverovatan glitter lips izgled uz proizvode koje već imate
Beauty trick: Kako postići neverovatan glitter lips izgled uz proizvode koje već imate

Beauty trick: Kako postići neverovatan glitter lips izgled uz proizvode koje već imate

Već znate kako stoje stvari, ako postoji beauty trick koji nam deluje zanimljivo i korisno – isprobali smo ga. Naravno, kada ga isprobamo i testiramo da li je zaista Journal redakcija approved, mi ga podelimo sa vama. Ovaj put pronašli smo neverovatno jednostavan trik za postizanje glitter lips izgleda savršeno svetlucavih usana. Verujte nam kada kažemo da smo ovim trikom uboli džekpot.

@fentybeauty

How to: Glitter lips 

Za ovaj jednostavan trik potrebna su samo dva proizvoda, a sigurni smo da se već nalaze u vašem neseseru. Uzmite vaš omiljeni hajlajter za lice, mada ako nas pitate to može da bude i bilo koja svetlucava senka za oči. Nanesite proizvod na usne prstima kao da nanosite bilo koji proizvod za usta. Nakon toga, sve što je potrebno jeste da preko toga stavite bilo koji providan sjaj koji će vam učiniti usne sočne i pune.

Uz ova dva brzinska koraka, postigli ste prelepi glitter lips izgled! Zahvaljujući ovom jednostavnom triku nije potrebno kupovati bezbroj različitih svetlucavih sjajeva za usne, jer možete postići podjednako dobar efekat, ako ne i bolji, kombinovanjem bilo kog hajlajtera sa običnim sjajem. Najbolji deo jeste da menjanjem hajlajtera ili svetlucave senke koje stavite kao bazu, dobijete potpuno jedinstven izgled svaki put!

@lexusmperezz

Since discovering this, I can’t stop doing it 🤤🤤🤤 #makeuphack #glitterlips #liphack

♬ i wanna kiss you - .

Korišćeni proizvodi

Iako za ovaj trik možete koristiti bilo koji hajlajter i sjaj za usne koji posedujete, pronašli smo proizvode koji su korišćeni u videu koji nas je inspirisao. Svakako, in Fenty we trust.

FENTY BEAUTY KILLAWATT FREESTYLE HIGHLIGHTER
Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Glass Slipper

Foto. Instagram, Sephora, Fenty Beauty

Učitati još
Zatvori