Jeste li spremni za božićne domjenke?

bozicni-domjenak-1

Prosinac je uvijek užurban mjesec – što zbog završavanja poslovne godine, što zbog završavanja svih ostalih obaveza koje uz to dolaze. No baš zbog toga, prosinac je ujedno savršeno razdoblje da se svi poslovni partneri, suradnici, prijatelji, ali i zaposlenici firme malo opuste i zabave. Uz tradicionalne specijalitete servirane na tradicionalan način (pršut, bakalar, božićni kolači), ovog Božića, svoje uzvanike iznenadite i bowl foodom.

bozicni-domjenak-2

Bowl food je hrana koja se servira u zdjelicama i tanjurićima različitih oblika i veličina, a idealna je za stajaće evente gdje gostima nije prikladno koristiti pribor za jelo. Možda ste već pomislili kako serviranje u zdjelicama nije najnoviji trend, ali morate se složiti da je definitivno veoma efektan jer se u njega mogu servirati čak i topla jela – juhe, topla predjela, pa čak i glavna jela.

bozicni-domjenak-10

bozicni-domjenak-5

Osim što je ovo hrana koja se servira u specifičnom obliku, poznata je kao okrjepa za dušu i tijelo jer uključuje neobične namirnice ili čak sasvim obične, ali ipak pripremljene na neobičan način. Nije li upravo to što uvijek tražimo, kada organiziramo božićni domjenak? Ponešto drugačija i neobična nota, zar ne?

bozicni-domjenak-10

Seniori u organizaciji božićnih domjenaka su upravo Zvona catering, čija obiteljska priča u ovom poslu traje preko 20 godina. Njihova priča se ponovno i svake godine ispriča kroz 1.400 domjenaka i više od 70.000 posluženih uzvanika. No, oni ne pričaju svaku priču isto – svaka sljedeća im je drugačija, inovativnija i kreativnija.

bozicni-domjenak-4

Kako bi se i sami oduševili i na kraju još jedne uspješne poslovne godine, predstavili svima u najboljem svijetlu, organizaciju vašeg Božićnog domjenka prepustite – već sada – u sigurne i iskusne ruke Zvona cateringa! Za njih ništa nije nemoguće, samo im se treba prepustiti…

bozicni-domjenak-9

Komentari