Zvijezda svjetske modne scene stiže u Hrvatsku

Odavno je poznato kako glazbeni festivali, moda i poznate osobe idu zajedno. Dok se Split priprema za treće izdanje festivala Ultra Europe, i svi se gosti spremaju se za ludo tulumarenje na ovom velikom festivalu elektroničke glazbe u Hrvatskoj. Među njima i je jedan od najpoznatijih svjetskih modnih blogera Bryanboy.

bryanboy1

Bryanboy, pravim imenom Bryan Grey Yambao, svoj istoimeni blog o modi i putovanjima piše od 2004. godine. Rođen je u Manili na Filipinima, a tijekom života preselio se u New York gdje i danas živi i radi. S vremenom je Bryanboy postao jedan od najpoznatijih svjetskih blogova o modi, stilu i putovanjima, a zahvaljujući njegovoj popularnosti modni blogeri su postali utjecajni na modnoj sceni. Pisanje o modi i druženje s poznatim imenima iz svijeta mode zbog Bryanboya postalo je industrija vrijedna stotine milijuna dolara.

bryanboy2

Obožavatelji diljem svijeta ga vole zbog duhovitog načina pisanja i sarkastičnih, pomalo zločestih, komentara, a poznat je i po svojoj pozi, koja mu je ujedno i zaštitni znak – nagnuti kukovi u stranu i torbica u ispruženoj ruci. Na Bryanboya nisu ostali imuni ni vodeća imena svjetske modne scene kao što su Anna Wintour i Olivia Palermo, Alexander Wang, Valentino i Marc Jacobs koji je čak imenovao torbu iz svoje kolekcije po njemu – The BB Bag.

bryanboy3

Bryanboy je veliki obožavatelj elektronske glazbe i glazbenih festivala pa će tako prve redove svjetskih modnih pista i druženja s najpoznatijim dizajnerima zamijeniti s glazbenim spektaklom koji nas za samo dva dana očekuje u Splitu. Bryan je nedavno posjetio Ultra Music Festival u Miamiju gdje je proveo tri dana, a ovo se ljeto na njegovom party kalendaru našao i Split pa će, zahvaljujući njegovom posjetu, o prirodnim ljepotama Hrvatske, ukusnoj hrani, domaćoj modnoj sceni ali i nezaboravnom iskustvu na festivalu Ultra Europe moći čitati ljudi diljem svijeta.

bryanboy4

Festival Ultra Europe ove godine će se održavati od 10. do 12. srpnja u Splitu, a organizatori najavljuju da će biti još veći i bolji nego prošlih godina. S vodećim imenima elektronske scene uključujući Chemical Brothers, Davida Guettu, Axwella & Ingrossa, Tiesta, Alessa i Zedda, ovaj festival će zasigurno ostati u sjećanju posjetitelja cijeli život. Sve servisne informacije, listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora, kao i sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na ultraeurope.com, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Komentari