Zootopia je novi Disneyev animirani film

zootopia2

Animirani filmovi današnjice odlična su zabava za djecu, ali i za njihove roditelje, a jedan takav koji će cijelu obitelj potaknuti na odlazak u kino stiže nam ove godine. Riječ je o najnovijem Disneyevom crtanom naslovu Zootopia, koji u domaća kina stiže 17. ožujka.

zootopia3

Radnja crtića odvija se u spomenutoj Zootopiji, metropolisu kao niti jednom drugom. U njemu žive sisavci iz raznih okoliša, a ovaj melting pot nastanjuju svakakve životinje i životinjice, počevši od velikih slonova pa sve do sićušnih rovki. Ipak, grad je podijeljen na klase, a predrasude stvorene na temelju različitih životinjskih vrsta stvar su svakodnevice. U tu klimu stiže optimistična policajka Judy Hopps, zečica koja se želi dokazati svojim bitno većim i samim time važnijim kolegama. Po cijenu uspjeha, preuzima slučaj nestale vidre i ulazi u partnerstvo s lukavim liscem Nickom Wildeom kako bi razriješila misterij.

Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Shakira i Idris Elba, samo su neke od zvijezda koje su crtanim likovima posudile svoj glas, a naslovnu pjesmu Try Everything također izvodi Shakira. Crtani film koji će obilježiti proljetne dane dobio je svoj drugi trailer, koji najmlađima, kao i onima malo starijima obećava mnogo dobre zabave.

Foto: Disney

Komentari