Zlatno doba Hollywooda u kolekciji Marine Lacković

Zagrebačka dizajnerica Marina Lacković koja kolekcije svojeg brenda Larie prikazuje na Fashion Weeku Zagreb lansirala je kampanju za novu kolekciju koju tek planira pokazati na pisti zagrebačkog tjedna mode.

Larie-(2)

Larie ovom kolekcijom stavlja naglasak na kapute, ogrtače i jakne kao ključne komade sezone jesen/zima koji su u isto vrijeme glamurozni i nosivi, ali i nezaobilazne haljine kao najtraženiji odjevni komad svake žene.

Larie-(11)

„Od dvadesetih do šezdesetih godina prošlog stoljeća, neizmjerna elegancija, profinjenost i ženstvenost u odijevanju, dugačke satenske ili pak šljokaste haljine sa stolama od krzna jednostavno me oduševljavaju” izjavljuje Marina.

Larie-(4)

Larie ovom kolekcijom stavlja naglasak na kapute, ogrtače i jakne kao ključne komade sezone jesen/zima koji su u isto vrijeme glamurozni i nosivi, ali i nezaobilazne haljine kao najtraženiji odjevni komad svake žene. Haljine koje su se do sada pokazale kao apsolutni hitovi u kolekcijama Marine Lacković variraju svojom dužinom i krojem, a svoje mjesto je ponovno našao i “X” kroj, koji, kako kaže Larie, klijentice uvijek traže. Cvjetni uzorak u vunenom štofu i lanu, dizajnerica spaja s eko kožom, eko krznom i satenom, a boje koje prevladavaju su crvena i zelena. Cijelu hollywoodsku priču zaokružuju 3D cvjetovi u zlatnoj, srebrnoj, bakrenoj, crvenoj i lila boji s “kišom” zlatnih resica te perjem.

Larie-(12)

Larie-(8)

Komentari