Zimski spektakl Disney on Ice ponovno u Zagrebu

Bogati društveni kalendar grada Zagreba ovog prosinca postaje još sadržajniji, i to zahvaljujući ledenom spektaklu Disney on Ice, koji povodom svoje 25. godišnjice u zagrebačku Arenu dolazi od 10. do 13. 12. Sve zainteresirane, a naročito roditelje s djecom očekuje čarobno putovanje u posebnom rođendanskom izdanju gdje mašta ne poznaje granice.

DIsney on Ice2
Nezaboravni zimski spektakl ove nam godine na scenu donosi četiri priče, i to pod vodstvom najpoznatijih Disneyjevih likova, Minnie i Mickeya Mousea. Elsa i Ana rekreirat će Oscarom okrunjeni animirani film Snježno kraljevstvo, a uz ‘Frozen’ najmlađi i oni nešto stariji također će moći uživati u pričama Kralj lavova, Mala sirena i Petar Pan.

Disney on Ice 3
Ova spektakularna avantura uključuje međunarodni tim nagrađivanih klizača, uzbudljivih koreografija i jedinstvenih glazbenih brojeva, koji će Arenu Zagreb u četiri dana ispuniti pjesmom i plesom te stvoriti nezaboravne uspomene za cijelu obitelj. Ulaznice za ledenu bajku u Areni Zagreb mogu se nabaviti putem Eventima.

Foto: Disney on Ice

Komentari