Zimska edicija poruka na Jana bočicama

Nije teško biti sretan, potrebno je samo sreću prepoznati. Isto tako nije teško biti zahvalan, samo treba malo snage i hrabrosti pretpostaviti zahvalnost poteškoćama koje nas ponekad pritišću. Zahvalnost je prvi i najvažniji korak prema sreći, a čovjek u svakom trenutku ima barem jedan razlog da bude sretan.

jana1

Baš zato Jana nastavlja svojim prepoznatljivim putem i porukama na bočicama inspirira ljude, potiče na promjene te donosi pozitivne stvari u život. Tako je početkom studenog na police stigla nova edicija Janinih bočica s porukama zahvalnosti kao logičan slijed pozitivnih misli i dobrih djela koje se vezuju za projekt Jana ‘Voda s porukom’. Poruke zahvalnosti namijenjene su svima koji su spremni promijeniti životne navike i prihvatiti pozitivne stvari i ljepote koje im život pruža.

U današnje vrijeme kada se komunicira u svakom trenutku i na raznim platformama Jana koristi zajednički nazivnik za sve formate, a to je #budizahvalan. Uz #budizahvalan Jana u svakom trenutku podsjeća da treba izraziti zahvalnost za male i velike stvari, jer ona daje smisao svakom životu!

Komentari