Zigman predstavio retrospektivu svojih posljednjih 20 kolekcija

Juraj Zigman pripremio je poseban show za svoje goste, na kojem je predstavio retrospektivu svojih posljednjih 20 kolekcija. Senzacionalna revija održala se u Haubi@Laubi – prostoru koji odiše industrijskim chickom. Brojne poznate osobe došle su popratiti ovaj događaj održan pod kreativnom palicom umjetničkog direktora Viktora Drage, koji je svojevrsna uvertira u predstojeći Cro a Porter.

IMG_8832

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj prilici prisjetili smo se pozntih trenutaka iz Zigmanove višegodišnje karijere. Presjekom radova kroz čak 20 sezona pokazao je kako njegov dizajn ne podliježe trendovima. Kako je sam izjavio bilo mu je iznimno bitno pokazati kako se prve kreacije bez problema mogu kombinirati s novijima te je pokazao kako uvijek ostaje vjeran vlastitoj estetici i viziji.

IMG_8980

„Pripremajući ovu reviju više sam se naradio nego stvarajući novu kolekciju. Uživao sam pregledavajući stare kolekcije i kombinirajući moje prve modele sa zadnjima. Oduševljen sam reakcijom posjetitelja i tek sam sad postao svjestan kako sam sve ove godine ostao svoj i nisam bio rob trendova. Drago mi da se svi moji modeli međusobno nadopunjuju, te time stvaraju jednu potpuno novu modnu priču, ali uvijek s mojim potpisom“, izjavio je Juraj Zigman.

IMG_8805

IMG_8721

IMG_9048

Komentari