Zgužvane šalice su efektan detalj u kuhinji

Kad je vaša kuhinja poput tvornice delicija u kojoj provodite mnogo vremena te kroz vaš dom često prolaze gosti, zasigurno vam je važno da sve što pripremite i poslužite u zanimljivom posuđu, bilo da se radi o zdjelicama, šalicama, tanjurićima i slično.

revol1

Francuski brend Revol u svojoj ponudi ima upravo nešto što može ‘začiniti’ vašu kuhinju – keramičke šalice koje izgledaju kao da se radi o zgužvanoj plastici. U raznim bojama i s raznim uzorcima dolaze u više veličina – od 5 cl pa sve do 3 litre. Tako u njima možete poslužiti sve – od espressa i kave pa sve do soufflea, tapasa i sličnih zalogaja te najveću ‘šalicu’ ispuniti ledom koristiti kao zdjelu za šampanjac i rashlađivanje drugih pića. Keramika je vatrostalna te ne ograničava vašu kulinarsku maštu, a sve su šalice ručno rađene i oslikane za uistinu lijepu prezentaciju na stolu.

revol3

Najefektnije su u šarenim kombinacijama, kad u kolekciji nemate dvije iste. Ako volite vesele detalje, onda su ove šalice nešto za vas, a možete ih pronaći u dućanu Sol i papar u prolazu Vlaške 78.

revol4

revol2

Foto: Revol France

Komentari