Zgodna mama Alessandra Ambrosio

Kada ju ne vežu obaveze vezane uz njen angažman za Victoria’s Secret, Alessandru Ambrosio najčešće se može susresti u društvu njene djece, 8-godišnje Anje Louise i 4-godišnjeg sinčića Noaha Phoenixa. Sretni obiteljski trio slobodne dane provodi u šetnjama kalifornijskim Brentwoodom u kojem i žive, a njihove opuštene zajedničke trenutke ne mogu narušiti ni paparazzi koji slavnu anđelicu prate u stopu.

Alessandra Ambrosio jedna je od najbolje odjevenih street style zvijezda među modelima i jedna od onih zgodnih mama čijim se stilom mnoge žene inspiriraju. Njen modni izričaj definitivno odgovara podneblju u kojem živi i radi, a toplo kalifornijsko vrijeme idealna je podloga za boho stil i lagane, prozračne i lepršave odjevne komade koje redovito nosi.

Ovih dana, družeći se sa svojim najmlađima, Alessandra je predstavila tri cool looka i pokazala kako ljeto za nju definitivno nije gotovo. Kombinezon s printom i romantična haljina otvorenih ramena, bili su pravi aduti njenih stylinga za dan proveden u gradu, a treću sportsku kombinaciju koju je nosila začinila je trendi majica s printom rock benda, kakva je omiljena među modelima.

Foto: Wenn

Komentari