Brzo i zdravo by Zepter

U vremenu u kome živimo užurbanim tempom 24 sata na dan čovjek postaje izgubljen i odvojen od istinskih životnih vrijednosti. U tako ekstremnim životnim uvjetima, hrana je postala naš najveći neprijatelj, a ne osnovni izvor života.

Zepter-1

Četiri tzv. ‘bijele smrti’ – šećer, sol, brašno i masti – gotovo se redovito nalaze u namirnicama koje svakodnevno uzimamo, a u današnje vrijeme nalazimo ih u količinama koje se mogu nazvati ‘prekomjernom dozom’. Ove tvari, uzročnici bolesti, vrebaju u skoro svakoj industrijski upakiranoj hrani, prezasićenoj aditivima, konzervansima i kemikalijama, koji se dodaju da bi se produžilo trajanje hrane.

Zepter_10DSC_1094webrezolucija

U današnje vrijeme ne možemo utjecati na kvalitetu namirnica koje kupujemo, ali možemo izabrati način kako ćemo ih pripremati. Brz tempo života i veliki stres dovode nas u situaciju da moramo potražiti najbrže rješenje što ćemo jesti, ali to rješenje nikako nije i najbolje. Ljudi nisu dovoljno svjesni što kupuju, a još manje kakvu štetu nanosi prerađena, gotova ili polugotova zamrznuta hrana koja uzrokuje čak i veće zdravstvene poremećaje.

Zepter-4

Hranjivost svježih namirnica uništava se dodavanjem kipuće vode ili pečenjem u zasićenim, pregrijanim, kancerogenim masnoćama, uglavnom zbog upotrebe tradicionalnog posuđa koje je neprikladno za pripremu zdrave hrane.

Zepter-3

Zepter Masterpiece kolekcija zato jedinstveno I trajno rješenje za pripremu zdrave hrane za bolji, duži i zdrav život. Povodom Svjetskog Dana zdravlja koji je posvećen sigurnoj hrani ovaj svjetski poznati brend je pripremio I posebne CookArt radionice koje su individualno prilagođene prema potrebama korisnika.

Zepter_15DSC_1052_01webrezolucija

U manje od 2 sata naučite kako kuhati na Zepter način – zdravo, jednostavno i ukusno. Saznajte kako maksimalno iskoristiti nutritivne vrijednosti iz svakodnevnih namirnica I naučite izbjegavati svakodnevne pogreške u pripremi hrane i detalje oko posljedica koje mogu iz toga proizaći. Na CookArt radionici očekuje vas priprema nekoliko nizova jela, od jednostavnog testa pečenja piletine u klasičnoj tavi, preko kuhanja povrća na pari u Woku, sve do kuhanja graha unutar 20 min pod Syncro Clikom. Saznajte kako skuhati nekoliko jela te istu tu hranu očuvati duže vremena sigurnom.

Zepter-6

Radionice su interaktivne naravi, a stručni savjetnici će vam, pored praktičnih demonstracija pripreme zdravih namirnica, na pravilan način pokazati kako možete značajno uštedjeti na trošku namirnica, energenata i što je najvažnije – vremena.

Zepter-2

Zepter će se pobrinuti za nabavku zdravih i ukusnih namirnica, ugodnu atmosferu i prigodan poklon za svakog sudionika. Pridružite se Zepter misiji zdravlja i rezervirajte svoj termin emailom BC_info@zepter.hr ili pozivom na broj 01 / 6306 444.

Komentari