Ženstvena kolekcija Aleksandre Dojčinović za jesen/zimu

Kolekcija Aleksandre Dojčinović za jesen/zima 2015./2016., koja izlazi usporedno s high street kolekcijom koja je već u prodaji u Lei Lou trgovinama u Hrvatskoj i inozemstvu, napravila je odmak od one Lei Lou ljetne buntovnice i vraća nas u neka divna prošla vremena kada je žena bila žena u punom smislu riječi.

Lei-Lou_FW2015_05

Kosa pomno spletena u pletenice, diskretan make up, odjeća koja prati liniju tijela, ali ne sputava u obavljanju zadataka i udobna obuća modna je lekcija koju smo mogli naučiti od naših baka, a Aleksandra Dojčinović u najnovijoj kampanji pokazuje kako je ona svoju pažljivo slušala. Profinjenost i elegancija postignuta je ovaj put kombinacijom vune i svile, a Lei Lou zima nikada nije izgledala privlačnija zahvaljujući komadima od mekanog baršuna, dok dašak ekskluzivnosti cijeloj priči daju oni izrađeni od kašmira.

Lei-Lou_FW2015_04

A u kolekcijama ove dizajnerice već smo navikli na to da se posebna pažnja posvećuje detaljima, pa su tako ovaj put volani evoluirali u najromantičnije do sada, rukavi s detaljima od krzna kaputima su dali dodatnu notu šika, a predimenzionirani gumbi gotovo su preuzeli ulogu nakita.

Lei-Lou_FW2015_02

Nove Lei Lou kolekcije uvijek prate i zanimljivi modni detalji, pa nas tako i u ovoj očekuju rukavice, šeširi i novi modeli Lei Lou torbica, koje su opet nešto manjih dimenzija, no i dalje svevremenski detalj koji je savršen modni dodatak komadima iz najnovije kampanje. Pred objektivom Jelene Balić je zablistala Svetlana Živojinović, za frizuru je zaslužna Katica Topčić, a za makeup Žana Kožul.

Lei-Lou_FW2015_01

Lei-Lou_FW2015_06

Lei-Lou_FW2015_03

Komentari