Shopping vodič: Najmirisniji pokloni ovog Božića

compo_05Prvi dan prosinca još jednom nas podsjeća koliko su božićni praznici blizu, a s njima i sezona darivanja. Želite li izbjeći velike predblagdanske gužve kakve nas uoči Božića uobičajeno očekuju u trgovinama, pravi je trenutak za osmišljavanje i kupovinu idealnih poklona za svoje bližnje. Ako u obitelji ili prijateljskom krugu imate par osoba koje vole fine mirise ili je riječ o osobama za koje možda baš i nemate ideju što im kupiti, jedan lijepi ženski parfem bit će savršen i uvijek rado prihvaćen izbor.

S obzirom na to koliko su atraktivni i mirisnim notama primamljivi parfemi u posljednjih godinu dana zadominirali tržištem, parfem vam više neće biti zadnja, već čak i prva solucija za božićni poklon. Beauty kuće Gucci, YSL, Lancome i Bvlgari provjerene su adrese za kupovinu ženstvenih mirisa koji će za sobom ostavljati zavodljiv mirisni trag gdje god krenuli, a modna i beauty kuća Chloe sa svojom kolekcijom parfema neizostavan je izbor za sve romantičarke u duši.

Tražite li nešto posve novo i svježe, nećete nimalo pogriješiti ako investirate u novu Chanel ‘peticu’, poznatu i kao Chanel No. 5 L’eau, koja se u svojoj novoj verziji savršeno prilagođava željama i stilu mlađe publike. Rock’n’roll duhom odiše također novi parfem modne kuće Zadig & Voltaire, koji je ove jeseni stigao i u Hrvatsku, a već provjereno neodoljivoj mirisnoj obitelji Hugo Boss u aktualnoj se sezoni pridružio i Boss The Scent For Her.

Komentari