Zdravi napitak za energiju koji će se svidjeti svima

Mješavina Perfectly Energized najbolji je izvor energije finog čokoladnog okusa. Objedinjuje u sebi kombinaciju prirodnih stimulansa i zdravih zaslađivača koji ju čine idealnim napitkom koji ćemo započeti dan, ali i za kojim ćemo posegnuti u svakoj situaciji kada osjetimo da nam manjka energije.

coko1

Energizirajuća mješavina guarane, kakaa, mace i šećera kokosove palme, savršena je kombinacija prirodnih stimulirajućih sastojaka i zdravih zaslađivača. Upravo oni čine mješavinu Perfectly Energized visoko funkcionalnim, a u isto vrijeme i luksuznim napitkom. Ovo je odlična alternativa jutarnjoj kavi, koja će ravnomjerno i dugo održati vašu razinu energije. Svima će se svidjeti ovaj ukusni napitak, a posebno dobro će nam doći kada smo umorni, a nemamo vremena za odmor.

coko4

Osnovni sastojci – guarana, kakao i maca – djeluju sinergijski, stimulirajući živčani sustav te čine da se osjećamo živima. Guarana sadrži kofein koji održava budnost, dok theobromin iz kakaa nadopunjuje njegov stimulirajući učinak. Ovi prirodni stimulansi (kofein i theobromin) djeluju na nadbubrežne žlijezde. Iako je njihov efekt često dobrodošao, nepropisnom uporabom mogu iscrpiti nadbubrežne žlijezde i učiniti da se osjećamo još umornije. Ali, djelovanje mješavine Perfectly Energized je drugačije; ona sadrži macu koja hrani i njeguje nadbubrežne žlijezde održavajući ih zdravima i snažnima. Nakon otpuštanja svih tih hormona stresa pod utjecajem guarane i kakaa, maca vraća vaše tijelo u ravnotežu.

coko3

Prepuna antioksidansa iz kakaa i mace, ukusna mješavina Perfectly Energized pobrinuti će se i za štetu koju u vašem tijelu izazivaju slobodni radikali. U njenom čokoladnom okusu možete uživati bez grižnje savjesti, jer je zaslađena šećerom kokosove palme najviše kvalitete. Šećer kokosove palme ima nizak glikemijski indeks, što znači da se u krv apsorbira postepeno, ne izazivajući nagli porast šećera u krvi. Bogat vitaminima i mineralima, kokosov šećer je prirodni zaslađivač bez praznih kalorija. Njegov karamelasti okus izvrsno pristaje uz božanstveni kakao i pravu vaniliju burbon.

coko2

Samo najbolji sastojci premium kvalitete mogu postati dio PlanetBio mješavina. To su isključivo sastojci biljnog podrijetla i iz 100% organskog uzgoja. Ne samo da su tako uzgojeni sastojci bolji za ljudski organizam, ali i prirodu, već kupnjom ovakvih proizvoda doprinosite lokalnim zajednicama i održivom razvoju. Mješavina Perfectly Energized najbolji je izvor energije koji možete zamisliti, u situacijama kada ste u stisci s vremenom. Na radnom mjestu ili na treningu, možete ju jednostavno pomiješati s vodom, ali još je bolje kombinirati ju s napitcima od orašida i žitarica (naš izbor: napitak od lješnjaka). Kao moćan i ukusan sastojak, koristite ga pri izradi domaćih čokolada, sladoleda, palačinki, kolača i drugih poslastica.

coko5

Pronaći ga možete na web shopu trgovine Bio svijet.

Tekst i foto: Bio svijet, PlanetBIO

Komentari