Zavodljiv ljetni make-up uz Nuxe proizvode

Kada govorimo o kozmetičkim proizvodima, jedino što bi ljeti trebali nanositi na našu kožu u većoj količini jesu proizvodi sa zaštitnim faktorima. Nuxe vam za ovo ljeto nudi mnoštvo kvalitetnih proizvoda koji naglašavaju ljepotu vaše kože. Za sve ostalo vrijedi pravilo “manje je više”, a to se pogotovo odnosi na ljetni make up.

nuxepost

Umjesto teških podloga i pudera, ljeti se preporučuju lagane BB kreme. Naime, kvalitetna BB krema, osim što lagano prekriva nepravilnosti i ujednačava ten, ujedno pruža koži potrebnu hidrataciju te antioksidativnu zaštitu protiv prijevremenog starenja kože. Dodatan plus – zaštitni faktor (SPF) kako bi koža uvijek bila zaštićena od štetnog djelovanja UV zraka.

Bio-Beaute-by-Nuxe-Balzami-za-usne

Također, ljeto nebi bilo ljeto bez nezaobilaznog ljetnog pratitelja – bronzera. Bronzer pruža koži boju prirodno osunčanog tena, naglašava konture lica te već postojeću prirodnu preplanulost. Bronzeri dolaze u raznim varijantama – od tekućih do onih u stiku, kremi ili prahu – no uvijek su najpraktičniji kompaktni bronzeri koji su jednostavni za primjenu i daju koži predivan, osunčani sjaj. Bilo da se radi o izrazito blijedom ili prirodno tamnoputom tenu, dobro odabran bronzer odgovarat će svakoj nijansi tena.

A kao točka na i za lijep, zavodljiv osmijeh, potreban je dašak sjaja i boje na usnama. Umjesto teških, umjetnih ruževa i ljepljivih sjajila, odlučite se za prirodne i njegujuće, obojane balzame. Osim što njeguju usne obiljem prirodnih sastojaka, sprječavaju isušivanje i obnavljaju ih, ujedno daju usnama prirodnu boju, volumen i neodoljiv sjaj.

Komentari