Dvije neodoljive proljetne kolekcije za klince

zara kids

Kada ste roditelj, dječjim kolekcijama poznatih modnih brendova ponekad je doista teško odoljeti, pogotovo kada one stižu iz high street kuća i uglavnom se uklapaju u vaš budžet. Nešto za najmlađe i one malo starije od njih ove sezone nije propustila pripremiti ni Zara, koja je na svoj Kids odjel donijela dvije šarmantne odjevne kolekcije za proljetne dane i djecu od tri mjeseca do tri godine starosti.

Jedna je namijenjena dječacima i nosi ime ‘Rock & Sand’, a druga je za djevojčice i nazvana je ‘Artisan’. Sudeći po mini kampanji koja prati kolekciju, dječaci će ovog proljeća biti prave male rock zvijezde, za čiju se garderobu i imidž pobrinula Zara. Majice bez rukava s natpisima, bermude s havajskim uzorcima, kombinezoni u imitaciji ispranog trapera i minijaturne ‘starke’, komadi su koji čine okosnicu kolekcije za dječake.

zara kids10

Djevojčice će s druge strane biti male frajerice, koje će uz ljupke karirane i svijetle ljetne haljine u svom ormaru obavezno imati i par jeansa. Ljupke majice s cvjetnim aplikacijama i ručnim vezom dodatne su zvijezde kolekcije za djevojčice, izrađene u duhu sezone; prirodnim bojama i materijalima.

zara kids2

zara kids3

zara kids4

zara kids5

zara kids6

zara kids7

zara kids8

zara kids9

zara kids15

zara kids11

zara kids12

zara kids13

zara kids14

zara kids16

Foto: Zara

Komentari