Ovo se isplati ‘uloviti’ na Zara Home sniženju

Kao i u ostatku trgovina Inditex grupe, sniženja su ovog tjedna počela i u Zari Home. Sve što se promatrali ove sezone za svoj dom, a možda vam se činilo preskupo, sada možda pronađete po nižim cijenama jer nikad nije loše uložiti u mini ‘makeover’ prostora u kojem svakodnevno boravite i malo ga osvježiti sitnicama.

zarahomesnizenje3

Zara Home je za sezonu jesen/zima bila ponajviše inspirirana skandinavskom kulturom tako da u ponudi ne nedostaje dodataka od umjetnog krzna i pletiva, no u skladu s modernim nordijskim stilom česta je upotreba zlatne boje i metaliziranih komada. Ova se crta preklapa s vintage štihom koji se dotiče zlatnog doba art decoa vidljivog ponajviše u keramici i kristalu za korištenje u kuhinji koji su upotpunjeni zlatnim detaljima.

zarahomesnizenje2

Ova se dva stila dobro sljubljuju tako da nije teško odabirati mix & match komade koji će dobro pasati jedan uz drugog. Problem se možda susreće kod finalnog odabira jer između toliko lijepih stvari teško se odlučiti za što na kraju izdvojiti. Ne zaboravite ni na divne komade za uživanje u kućnoj atmosferi, ogrtače, spavaćice, šlapice, sve je to sad sniženo i čeka vas.

Pogledajte naš odabir u galeriji i inspirirajte se za svoju shopping turu.

Komentari