Zara Home kolekcija stvorena za lijena jutra

Često zaboravljamo da u carstvu prekrasnih komada za dom koje u svojim trgovinama ima brend Zara Home možemo pronaći jednako tako lijepe odjevne komade stvorene za lijena jutra i uživanje kod kuće. Među njihovim pidžamama, spavaćicama, ogrtačima i pletivom prevladavaju najfiniji materijali – svila, čipka, vuna, kašmir koji zajedno čine odlične kombinacije kada se želite istovremeno osjećati seksepilno i ugodno.

zarahomepidzame4

Najnovija kolekcija za jesen/zimu 2015. sastoji se od nekoliko spavaćica koje se najbolje slažu sa svilenim ili pamučnim ogrtačima. Dvodijelne svilene ili pamučne pidžame muškog kroja također su se vratile u velikom stilu (za mnoge nisu nikad ni izašle iz mode), a odaju dojam snage i profinjenosti. Popularna je kombinacija gornjeg dijela pidžame dugih rukava s kratkim hlačicama, a super je stvar da su svi komadi mix & match za slaganje prema vlastitom ukusu.

zarahomepidzame2

Boho stil vlada i među komadima za spavanje što znači opuštene, lepršave forme, izvezene dijelove, čipkasti porub, a zajedno s uvijek lijepom Zara Home kolekcijom za dom čine idealan spoj. Gotovo da nećete poželjeti izaći iz kuće, a sudeći prema hladnom vremenu koje stiže – nećete ni morati.

zarahomepidzame1

zarahomepidzame3

zarahomepidzame10

zarahomepidzame5

zarahomepidzame6

zarahomepidzame7

zarahomepidzame8

Foto: Zara Home

Komentari