Francuski šarm u proljetnoj Zara Home kolekciji

zarahomespring2

Nakon što su završila sniženja, brend Zara Home užurbano se priprema za novu sezonu. Ovog proljeća Zara je u potrazi za inspiracijom otputovala u Francusku te kreirala dvije kolekcije – jednu inspiriranu francuskim ladanjem, a drugu francuskim dvorcima.

zarahomespring6

zarahomespring7

Obje kolekcije krase nježni tonovi s naglaskom na bijelu boju, a s vremena na vrijeme razbijeni su plavom i zelenom. Plava boja izvire iz francuske fascinacije kineskim porculanom te su tkanine upotpunjene upravo tim uzorkom, dok detalji koji motiv naglašavaju vuku na mediteranski štih. Svijetla zelena i žuto-zelena boja pak označavaju buđenje proljeća, svježinu kakvu s radošću očekujemo nakon zime i koja interijeru daje posebnu živost.

zarahomespring8

Materijali su raskošni, kako i pristoji kraljevskoj rezidenciji, najfiniji pamuk i baršun te izvezeni detalji. Takvo je i posuđe – čaše inspirirane srednjovjekovnim kaležima, imitacija kristala i bogato dekorirane keramičke vaze, vrčevi, zdjele za voće i tanjuri. Proljeće ove godine u Zari Home uistinu odiše posebnim šarmom.

zarahomespring10

zarahomespring1

zarahomespring4

zarahomespring9

zarahomespring3

Foto: Zara Home

Komentari