Najzavodljiviji komad sezone

Zara baršunaste čizme iznad koljena 6

Baršun se ove sezone nametnuo kao najpoželjniji materijal, od kojeg su izrađene i haljine i modni dodaci; mokasine, čizme, torbice i nakit. Ima nešto u njemu i njegovoj teksturi što svakoj odjevnoj kombinaciji daje na zanimljivosti i atraktivnosti, zbog čega su ga objeručke prihvatile brojne trendseterice i ovih dana ne propuštaju priliku za pokazati kako su baršun prilagodile svom modnom stilu.

Zara baršunaste čizme iznad koljena 2

Plišani odjevni predmeti i dodaci danas se vrlo lako mogu pronaći i u high street trgovinama, a Zara je u svoju ponudu neki dan uvrstila genijalne baršunaste čizme preko koljena, koje konkuriraju za titulu najzavodljivijeg komada sezone. Njihova boja, materijal od kojeg su izrađene, kao i sama silueta, govore u prilog trendu 70-ih, glamurozne dekade koja je ponovno ‘zarazila’ modni svijet, a same čizme ove će sezone biti pravi ‘showstopperi’.

Zara baršunaste čizme iznad koljena 3

Visine su iznad koljena, rastezljive su i od baršuna bordo boje. Dolaze sa šiljastom kapicom te podstavljenom potpeticom, također presvučenom u baršun. Baš kao što i Zara predlaže, idealno će se uklapati u boho kombinacije s kratkim cvjetnim haljinama ili nekim jednostavnijim komadima, budući da su same po sebi dovoljno upečatljive. Više o njima saznati možete ovdje.

Zara baršunaste čizme iznad koljena 4

Zara baršunaste čizme iznad koljena 5

Foto: Zara

Komentari