Zanimljivo događanje u Booze & Blues baru

Večeras, 25. studenog od 20 sati, prva je večer Krafteraja, novog projekta koji su pokrenuli Jack Daniel’s i Booze & Blues bar u Zagrebu. Ambasador projekta je poznato TV lice Đelo Hadžiselimović.

Krafteraj je zamišljen kao večer malih obrtnika, majstora gotovo zaboravljenih zanata, koji svoju vještinu predstavljaju u jedinstvenoj atmosferi kluba uređenog u tradicionalnom američkom stilu.

Duško Ilijević

Duško Ilijević

Uz dobru glazbu i čašicu Jack Daniel’sa, jedna od dvije zvijezde prve večeri Krafteraja bit će Karlo Ban iz Zagreba, majstor kovač koji izrađuje vrhunske kovane noževe. Karlo se kovanjem noževa kao hobijem bavi od 2001. godine, a od 2010. profesionalno.

Karlo Ban post

Karlo Ban

Nož Karla Bana

Nož Karla Bana

Drugi i jednako zanimljiv izlagač je Duško Ilijević koji stoji iza projekta Sentimental bikes, a čije čarobne ruke za klijente stvaraju u potpunosti personalizirane bicikle i motocikle.

Duško Ilijević

Duško Ilijević

Nakon Karla Bana i Duška Ilijevića, Booze & Blues bar svakog će mjeseca na adresi Tkalčićeva 84 predstavljati po jednog novog obrtnika koji svoju vještinu, strast i znanje pretvara u proizvode kakvi mogu nastati samo radom ljudskih ruku. Nakon predstavljanja posjetitelji Booze & Blues bara moći će uživati u nastupu vrhunskih glazbenika.

Komentari