Zanimljivi Freywille modeli nakita za ljetne dane

Iskoristite ostatak ljeta za maštovite igre s modnim dodacima. Uz odvažne boje i zanimljive oblike nakita transformirajte lepršavu ljetnu haljinu, jednostavnu majicu kratkih rukava ili klasičnu traper suknju u upečatljiv outfit koji će svi zamijetiti.

FREYWILLE_4_photo_Jelena_Balic

Ako ste od onih koji se pri odabiru modnih dodataka odlučujete za komade koji nadilaze trendove te vam je važno da su oni vrlo osobni i imaju posebno značenje, sigurno ćete voljeti Freywille umjetničke minijature od emajla. Freywille potiče buđenje mladenačkog duha osvježavajućim dodirom ekstravagancije: nizovi voluminoznih narukvica, raskošno prstenje, dugački lanci s raznobojnim privjescima te nezaobilazne svilene marame koje možete nositi u kosi, oko vrata, na ruci ili kao odličan modni detalj na torbi.

FREYWILLE_3_photo_Jelena_Balic

Jedinstveni Freywille koloristični motivi utjelovljuju slikarska platna te raskošnim bojama potiču vedrinu i dobro raspoloženje. Atraktivni oblici ovog nakita dozvoljavaju brojne transformacije i načine nošenja. Tako će oni isti komadi koji su bili središnji dio razigranog ljetnog outfita, već u u jesen i zimu udahnuti potreban dašak elegancije i glamura dnevnim, poslovnim ili svečanim kombinacijama.

FREYWILLE_2_photo_Jelena_Balic
Za više informacija o FREYWILLE nakitu te povlaštenim cijenama za odabrane umjetničke setove posjetite njihov butik u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili FREYWILLE Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/ .

Komentari