Zanimljive torbe iz high street ponude za svečane prigode

torbicapost2

Ako ste ljubiteljica svečanih torbi, onda sigurno znate koliko je važno imati onu praktičnu i bezvremensku u svojoj kolekciji. Iako posljednjih sezona nisu u fokusu, na male clutch torbe i one koje možete prebaciti preko ramena za elegantan dojam, trebate obratiti pažnju. Dizajneri se najčešće poigravaju sa svjetlucavim detaljima te cvjetnim motivima, a nešto tamnije nijanse odlično izgledaju na materijalima poput brušene kože ili životinjskog uzorka. Iako ih žene najčešće nose u svečanim prigodama, možete ih nositi i na dnevni look, što je praksa poznatih street style ikona već godinama. Zato nije potrebno dodatno naglašavanje stylinga, jer će ovaj zanimljivi model torbice odraditi to umjesto vas.

torbicapost

Geometrijski oblici se u dnevnom ‘looku’ pretvaraju u efektan asesoar, a po potrebi mogu se transformirati u suptilni modni dodatak koji će u večernjim prigodama izgledati mistično i vamp. Decentne metalne kopče dodatno naglašavaju boju pojedine torbe, posebice onih u boji konjaka ili bež. Osim klasične crne, clutch torbice dolaze i u veselim proljetnim varijantama, a koliko god bježali od ovog modela, sigurno će vas oduševiti high street ponuda.

To su torbe koje trebaju podići vašu eleganciju, odnosno dati joj onaj završni pečat koji ste zamislili. Može se slobodno reći kako su dizajneri potrudili  kako bi i ti mali modni dodaci bili ‘in’ i zanimljivi. U posljednje vrijeme se može vidjeti puno večernjih torbica sa zakovicama, od pliša, ukrašeni različitim motivima i neizostavnim metalnim dodacima koji su prišiveni na vanjsku stranu torbice. Na taj način žena koja nosi takvu torbicu i dalje izgleda elegantno, a ujedno i pomalo buntovno.

Uvrstite u svoje odjevne kombinacije neke od torbi iz naše galerije!

Komentari