Zanimljive i edukativne radionice za djecu

Često su roditelji na sto muka kamo odvesti djecu u njihovo slobodno vrijeme, a da vrijeme koje djeca provedu bude kvalitetno, edukativno i naravno, zabavno. Donosimo vam nekoliko prijedloga odličnog sadržaja za djecu svih uzrasta.

radionice2

Edukativna radionica: “U susret pisaćem stroju – doživljaj pisanja na pisaćem stroju” održava se u Gradskom muzeju Varaždin, Palača Herzer, Franjevački trg 10. Radionica se održava svaki radni dan od utorka do petka u dva termina: 10:00–10:45 sati i 11:00–11:45 sati, a djeca će kroz nju naučiti već pomalo zaboravljenu umjetnost tipkanja na ovim starim mašinama. Predbilježbe, cijene i ostale informacije možete saznati na web-stranici muzeja www.gmv.hr.

dječje radionice post 3

Učionica Futura u Rijeci ima veliku ponudu edukativnih radionica: od informatičke radionice, likovne, radionice programiranja te raznih pripremnih tečajeva koji će kvalitetno ispuniti vrijeme jednog školarca. Raspored radionica, detaljan opis i naravno termine održavanja i cijene možete saznati na njihovoj web-stranici www.futura-ucionica.hr

dječje radionice post2

U Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu još traje filmski program za škole i vrtiće “Sedmi Kontinent”. Filmski program Sedmi kontinent u školskoj godini 2014./2015. uključuje će ukupno 15 filmova. Filmovi su prilagođeni različitim dobnim skupinama u rasponu od 1. do 8. razreda na način da svaki učitelj za svaki razred može birati između dva ponuđena filma. Više o programu i mogućnosti odabira saznajte na www.msu.hr.

radionice

Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu nudi bogat sadržaj radionica, tečajeva, malih škola i raznih grupa. Trenutno su u tijeku prijave na malu školu folklora, male škole engleskog i talijanskog jezika, mala škola šaha, likovnu radionicu i sl. Za lakši odabir kvalitetnog sadržaja za vaše dijete posjetite web-stranicu knjižnice na www.gkmm.hr.

Komentari