Zanimljiva dva brenda koja naglašavaju ženstvenost

La jupe je brend za žene čiji ključni komadi čine ženstvene haljine elegantnog kroja načinjene od kvalitetnih i luksuznih materijala, a njihov dizajn potpisuje Sanja Dujmović iz Mostara. Jednostavne modele posebnim čine fini materijali i kvaliteta izrade haljine s naglaskom na udobnost, funkcionalnost i nosivost bez obzira na godišnje doba.

IMG_0853a
Bogata vezena čipka, baršun, lepršavi cvjetni printevi, žoržeti u pudrastim i nude nijansama,brokat i svila prevladavaju u izboru materijala od kojih je moguće raditi haljinu po mjeri prema nekom od modela. Showroom se nalazi u Mostaru, gdje se mogu i isprobati sve haljine u ponudi, a moguće su i online narudžbe na fb stranicu https://www.facebook.com/La-jupe-showroom-1004331666254674/ ili ig profil https://instagram.com/la_jupe_showroom/peek.a.

IMG_0803a

peek.a.Boo je brend koji postoji skoro tri godine čiji dizajn potpisuje Helena Bubalo iz Ljubuškog. Iz peek.a.Boo radionice izlaze ručno rađene, moderne i chic transparentne torbe koje dolaze u dvije veličine, dnevnoj i večernoj, našivene su sa mnoštvom kristala, perli i cirkona, a sitnice koje poželimo sakriti ostaju unutar šljokičastog ili kožnog nesesera.

IMG_0579a

Sve torbe se rade po narudžbi i prilagođene su željama klijentica, od veličine do boje kristala. Torbe je moguće pogledati i kupiti u Modamo Kreartivi u Mostaru, kao i preko naše fb stranice https://www.facebook.com/helen.peekaboo i Ig accounta https://instagram.com/helenpeekaboo/.
La jupe haljine kombinirajte uz ravne čizmice, topli pleteni kardigan i peek.a.Boo torbu upotpunjavaju dnevnu kombinaciju idealnu za jesenje dane, a kombinirane s potpeticama i peek.a.Boo mini idealne su za večernji izlazak ili vjenčanje.

IMG_0568a

IMG_0669a

IMG_0677a

IMG_0470a

IMG_0505a

Fotografija: Ana Lukenda
Model: Petra Mijatović
MUA:  Željana Šimić

Komentari