Zanimljiv festival digitalnih medija u Beogradu

Festival Resonate je platforma za networking, izmjenu informacija i obrazovanje. Svake se godine održava u Beogradu, traje šest dana te nudi pregled trenutne situacije na poljima glazbe, vizualnih umjetnosti i kulture digitalnih medija. Gostujući umjetnici, predavači i različiti drugi sudionici odabrani su da predstavljaju najbolje od najboljeg iz suvremene kreativne industrije svijeta. Resonate sve kreativce spaja na jednom mjestu s mogućnošću sudjelovanja u debatama i panelima o poziciji tehnologije u umjetnosti i kulturi.

resonate3

Ovogodišnji festival počinje 13. travnja i trajat će do 18. travnja u Beogradu. Započinje live programom u kojem će se baviti utjecajem suvremenih tehnologija na glazbu te novim tendencijama u glazbi uopće. sastoji se od tri dnevna programa te šest večernjih, za vrijeme trajanja cijelog festivala. Ove godine okuplja više od dvadeset imena elektronske glazbe kao što su Ben Frost, Andy Stott, duo Simian Mobile Disco, Blixa Bargeld, Emika, Machinedrum i drugi.

resonate festival

Konferencijski dio programa obuhvatit će radionice, predavanja, izložbe, prezentacije, panel diskusije, projekcije i izuzetni audio vizualne performanse. Među predavačima ove godine naći će se Andreas Müller, Onedotzero, Karsten Schmidt, Joanie Lemercier ili Andreas Gysin, ali i po prvi put će se predstaviti kreativci među kojima su Robin McNicholas, Kimchi & Chips, Ruairi Glynn i Svetlana Maraš.

resonate festival

Karte za festival dolaze u posebnim paketima za regiju, komplet za svih 6 dana događanja košta 120 eura, samo konferencije možete slušati po cijeni od 99 eura za 6 dana, glazbeni program koštat će 55 eura, a dnevna ulaznica za one koji specifično žele poslušati neko od predavanja košta 10 eura. Sve dodatne informacije možete pronaći na stranici resonate.io.

Komentari