Zamislite romantičan vikend u ovoj istarskoj vili

Vila Sunshine smjestila se na istočnoj strani istarskog poluotoka, samo 5 kilometara udaljena od grada Labina. Krajolikom koji ju okružuje dominiraju šume i nepregledna polja koja se stapaju u kanjonu rijeke Raše. Sama vila nalazi se na ivici šume, potpuno uklopljena u prirodne ljepote, sa svojim bazenom, velikim vrtom i vinogradom.

vilasunshine7

Na dva kata koji se prostiru na više od 300 četvornih metara, vila ima dovoljno prostora za zabavu cijele obitelji ili pak idiličan romantičan vikend za parove. Ulaskom u vilu odmah nailazite na veliki otvoreni prostor u kojem se spajaju kuhinja, blagovaonica i dnevna soba s udobnim kaučem za odmaranje i kaminom ispred kojeg se možete smjestiti u ovim hladnim danima.

vilasunshine3

vilasunshine12

Dvije spavaće sobe obje imaju pogled na okružujuću prirodu, dok grijana veranda s kaminom daje dodatnu dimenziju uživanju. Vila također ima teretanu i vlastitu saunu koje možete koristiti uz šetnju prirodom i potpuno preporoditi um i tijelo. Nakon toga povratak u radni tjedan neće biti toliko zastrašujuć.

vilasunshine2

vilasunshine13

Više o Villi Sunshine doznajte na stranici V-Villas.com.

vilasunshine5

vilasunshine6

vilasunshine11

vilasunshine1

vilasunshine8

vilasunshine10

D.Č.

Komentari