Zamislite ljetovanje u svjetioniku

Biste li za vrijeme odmora željeli isprobati nešto neobično i neuobičajeno? Možda bi ljetovanje u svjetioniku bio pravi izbor za vas.

verudica1

Sve je popularnija obnova starih svjetionika u koje dugo nije kročio nitko osim svjetioničara i njegove obitelji te njihovo pretvaranje u mjesta za odmor udaljena od vreve i buke nekog grada. Svjetionik Verudica, izgrađen 1977. i obnovljen 2012. godine, smjestio se samo 4 kilometra od Pule, na poluotoku Verudela.

verudica5

Točno na njegovom kraju, gdje se more spaja s nebom, stoji svjetionik sa savršenim pogledom u kojem možete uživati sa svoje terase.

verudica2

U svjetioniku Verudica možete očekivati potpuno opremljene tri spavaće sobe prilagođene za obiteljsko ljetovanje, veliku dnevnu sobu za druženja koja otvorenim prostorom spaja i kuhinju te blagovaonicu, a tu su i dvije kupaonice te dvije terase za sunčanje ili objed na otvorenom. Sve je uređeno u bijelim i toplim, umirujućim drvenim tonovima.

verudica3

verudica10

Mir i savršeni odmor ono je što ćete dobiti na ovoj lokaciji samo 10 metara od mora, a ako svoje ljetovanje želite provesti ovdje, posjetite stranicu MyIstria.com.

verudica4

verudica8

verudica7

verudica9

Foto: myistria.com

Komentari