Zagrebački Bliss studio je prvi Carita i Decléor institut u regiji

bliss-studio

Visoko selektivni francuski kozmetički brend Carita odabrao je upravo zagrebački Bliss za jedini Carita i Decléor institut u regiji koji će u potpunosti biti u mogućnosti ispuniti i njegovati visoke standarde ovih prestižnih brendova. Riječ je o jednoj od pet vodećih svjetskih kozmetika, vrhunskom Carita brendu međunarodne reputacije koji se sastoji od velikog broja proizvoda za njegu kože lica i tijela te njegu kose.

U posljednjih 60 godina Carita je postao jedan od vodećih brendova u anti – aging njezi kože, a danas predstavlja jednu od pet vodećih kozmetičkih grupacija na svijetu koja je prisutna samo u najprestižnijim svjetskim centrima ljepote poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka. ”Postati ambasador ovih vrhunskih brendova i jedini Carita i Decléor institut u regiji je potvrda nivoa na kojem radimo zadnje dvije godine čime još jednom dokazujemo svoju vodeću poziciju na hrvatskom tržištu kozmetičkih proizvoda i usluga”, izjavila je Jasminka Herceg, vlasnica Bliss-a.

decleor

Naime, Carita predstavlja pojam za profinjenost i sofisticiranost, kako u suptilnim teksturama svojih proizvoda tako i u jedinstvenom konceptu rada. Za nastanak ovog prestižnog brenda zaslužne su sestre Rosy i Maria Carita koje su davne 1945. svoje zanimanje, sa njege kose, proširile i na druge aspekte ženske ljepote. Naime, sestre Carita još su 1956. izmislile Fluid de Beute (fluid za ljepotu), preteču današnjih seruma za lice.

Carita je jedini visoki selektivni profesionalni brend koji nudi jedinstvene tretmane njege i linije proizvoda bez obzira na dob i stanje kože te se sastoji od proizvoda za njegu kože lice i tijela, proizvoda za njegu tijela koji uključuju kupke, losione, kreme za prije i poslije sunčanja te kreme za njegu ruku.

T.B.

Komentari